Gençliğim Yazık dizisi oyuncuları kimler? Gençliğim Yazık konusu nedir?

Ekranların yeni dizilerinden olan Gençliğim Yazık her pazartesi izleyiciyle buluşuyor.

Gençliğim Yazık dizisi oyuncuları kimler? Gençliğim Yazık konusu nedir?

Ekranların yeni dizilerinden olan Gençliğim Yazık her pazartesi izleyiciyle buluşuyor. Bu akşam ise her tarafta bölümü yayınlanacak olan Gençliğim Yazık dizisinin oyuncu kadrosunda, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz gibi isimler yer alıyor. İşte Gençliğim Yazık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

ATV’nin yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah, yayınlandığı birincil günden itibaren alkış kazanmayı başardı. Benzer semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin civarda dönen aşk, giz ve danışıklı dövüş batmış hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosu da uyarı çekiyor. İşte Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları ve konusu…

GENÇLİĞİM YAZIK OYUNCULARI

Gençliğim Yazık dizisinde, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.

GENÇLİĞİM EYVAH KONUSU

Arif ve Zekeriya aynı sokağın iki karşı taraf kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını daha aşağı üstteki eder. Çavi elinde yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla mahalleye gelip babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden biçare olurlar. İki ezeli muhalif, iş birliği gerçekleştirmek zorunda kalır. Yaşanan tüm bu olaylar esnasında Zola, mahallenin en hoş kızı Azra’ya aşık olur. Ancak Azra, Arif’in oğlu Ahmet’le ailelerinden dar ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mıdır?


CENGİZ BOZKURT

Karakter: Arif Asmalı
Adanalı kebap ustası. Hacer Asmalı ile olan evliliğinden Suzan, Ahmet ve Ali isminde üç çocuğu var. Yıllar daha sonra Zola isminde bir İtalyan'ın oğlu olduğunu öğreniyor. Zola'nın gelişiyle hayatı başaşağı olan Arif, türlü fırıldaklar çevirip bu durumu ailesinden gizlemeye çalışıyor. Bütün bunlar olurken ezeli rakibi ve can düşmanı Zekeriya Bozoğlu ile rekabetten vazgeçmiyor. Karısı Hacer'den çok korkmasına karşın kesintisiz arkasında iş çeviriyor.

LEVENT ÜLGEN

Karakter: Zekeriya Bozoğlu
Urfalı kebap ustası. Nuriye Bozoğlu ile olan evliliğinden Veysi, Azra ve Ayşe isminde üç çocuğu var. Yıllar sonra Çavi isminde bir İtalya'nın oğlu olduğunu öğreniyor. Içten ve namuslu bir adam olan Zekeriya başındaki bu beladan kurtulmak için can düşmanı Arif'le işbirliği etmek zorunda kalıyor. Çavi'ye bunca yıl babalık yapamadığı için büyük pişmanlık duyuyor. Karısı Nuriye'nin olan biteni duyması Zekeriya'nın kıyameti olacak. Büyük kızı Azra kıymetlisi. Kimselere vermeye kıyamıyor.


GÜNAY KARACAOĞLU

Karakter: Hacer Asmalı
Arif Usta'nın hanımı. Sahip oldukları işyeri ve ev Hacer'in babası Ali Usta'dan kalma. Hacer tam bir bayan ağa. Otoriter ve sert bir bayan. Kocası Arif'in her türlü fırıldağını yakalıyor. Oysa yıllar sonra ortaya meydana çıkan Zola onun için de büyük şok olacak. Hacer iki aile arasındaki düşmanlığın en sert temsilcisi. Evlatlarına fazla düşkün ama bir öyle da disiplinli bir anne. İçgü Veysi'yi güvey olarak kabul etmiş. Ama Azra'nın hiç şansı değil. Katiyen gelini olamaz.

ULVİYE KARACA

Karakter: Nuriye Bozoğlu
Zekeriya Usta'nın hanımı. Dükkanı da evi de çeviren kişi Nuriye. Baskın karakterli, dediğim dedik bir bayan. Ailesindeki cümbür cemaat ondan korkuyor. En büyük hayal kırıklığı tek erkek evladı, kıymetlisi Veysi'nin düşmanlarının kızı Suzan'la kaçarak evlenmesi. Çavi'nin ortaya çıkması ile Zekeriya'ya dünyayı dar edecek. Hayattaki en büyük rakibi Hacer Asmalı. Azra ve Ahmet aşkının önündeki en büyük engellerden biri Nuriye.

ELİF DOĞAN

Karakter: Azra Bozoğlu
Zekeriya Usta'nın kıymetlisi. Dünya bir yandan Azra bir yana. Işine Düşkün ve tuttuğunu koparan genç bir bayan. Olur Ya de tek hatası ezeli düşmanları olan Asmalı ailesinin oğlu Ahmet'e abayı yakmak. Ahmet çocukluk aşkı. İlk göz ağrısı. Ahmet'i başka bir kadının yatağında basınca dünyası başına yıkılıyor. Ahmet'i süründürmek için Zola ile yakınlaşınca kıyamet kopacak. Zola ve Ahmet'in gerçekte kardeş oldukları ortaya çıkınca Azra ne yapacağını şaşıracak.

BURAK TOZKOPARAN

Karakter: Zola Asmalı
Içten, gayretli ve kabiliyetli bir şef, aşçı. Arif'in yıllar önce Bodrum'da yaşadığı siyah gecenin meyvesi. Arif'in babası olduğunu bilmiyor. Annesi ona senin baban kaptandı, demiş. Kankası Çavi'nin yüzünden başını belaya sokup Türkiye'ye geldiğinde babasının Arif olduğunu öğrenecek. Türkiye, hayatının aşkını bulduğu yer. Azra'ya birincil görüşte aşık oluyor. Kardeşi olduğunu bilmediği Ahmet'le benzer kıza aşık olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopacak.

EKİN MERT DAYMAZ

Karakter: Ahmet Asmalı
Arif Usta'nın yararsız ve hayalci oğlu. Büyük paranın arkasından. Elinden gelse yok ailesinin dükkanını bütün mahalleyi satıp yiyecek. Azra büyük aşkı. Düşman ailelerin çocukları olmaları bu aşkın önündeki tek engel yok. Azra, Ahmet'in kendisini aldattığından belirlenmiş. Ahmet hayatının geri kalanını kendini Azra'ya affettirmeye adamış durumda. Hiç umulmadık aniden ortaya çıkan Zola, Ahmet'e dişli bir rakip olacak. Kardeş olduklarını bilmeyen bu iki genç aynı kızın aşkından sürünecek.

ERDEM KAYNARCA

Karakter: Çavi Bozoğlu
Zekeriya Usta'nın yıllar sonra ortaya meydana çıkan sürpriz yumurtası. Kumar borcu yüzünden İtalya'dan Türkiye'ye kaçıyor. Elinde eski bir resimle babasını arıyor. Çavi'nin Türkiye'ye gelişi tüm kıyametlerin başlangıcı. Uyuşuk, kumarbaz bir serseri. Çocukluk arkadaşı Zola'nın baş belası. Hayatta kalabilmek için mecburen Arif'in dükkanında garsonluk yapıyor. Babası Zekeriya'nın aksine tam bir çakal. Azra'nın Ahmet'i yatakta bastığı Leyla'ya aşık olacak.

İLGİLİ HABERGençliğim Eyvah nerede çekiliyor? İşte Gençliğim Eyvah dizisinin çekildiği yer...

BAHAR SÜER

Karakter: Suzan Asmalı Bozoğlu
Arif Usta'nın birincil göz ağrısı. Sevdiği adamı kaçırıp ailesine içgüveysi güvey yapan çılgın aşık. Elinin de dilinin de ayarı yok. Veysi onun için dünyanın en yakışıklı kocası. Çocuk meselesine kafayı büyük takmış durumda. Şifacılar, falcılar, şiddet ve şiddet macunları, bitkisel otlar ilgi alanı. Kocası Veysi, Suzan'ın kobay faresi gibi. Bütün şifayı Veysi'de deniyor. Doğacak bebeklerinin her iki aile arasındaki buzları eriteceğini düşünüyor.

KEMAL UÇAR

Karakter: Veysi Bozoğlu
Zekeriya Usta'nın oğlu. Kebap ustası. Can düşmanlarına iç güveysi damat olarak gittiği için ailesi tarafından aforoz edildi. Suzan'a olan aşkı dillere destan. Çocuk yapmaya çalışıyorlar. Zekeriya ve Nuriye'nin kucağına torun verirse küslüğün biteceğini ümit ediyor. Kayınpederi Arif'in en büyük baş belası. Farkında Olan olmadan onun pisliklerini ortaya çıkaran adam. Katiyen yalan söylemeyen insancıl aşk adamı. Mucit tarafı dillerle epope. Saf ve iyi iyi kalpli namıdiğer içgü Veysi.

ECEM ATALAY

Karakter: Leyla Yıldız
Leyla iç mimar. Babasının inşaat şirketinde çalışıyor. İş yerinde çalışanlar patron kızı olduğunu bilmiyor. İnşaat mühendisi Selim, Ahmet ve Leyla'nın karşılıklı arkadaşı. Ahmet'le, Selim'in bekarlığa veda partisinde karşılaşıyorlar. Kibirli, akıllı ve tuttuğunu koparan bir varlıklı kızı. İlerleyen süreçte İtalyan Çavi'ye aşık olacak. Leyla'nın babası bu aşkın önündeki en büyük engel. Babası Leyla ve Çavi'yi parçalamak için türlü kötülükler yapsa da aşkları şampiyon gelecek.

BEYTİ ENGİN

Karakter: Muhtar Metin
Muhtar değil mikser. Çıkarı olmadan hiçbir işe el atmaz. Mahallede olay çıkmasına bayılıyor. Magazin muhabiri gibi telefon kamerası kesintisiz kayıtta. Sosyal medyada mahallesinin reklamını yapmaya kafayı takmış. Ne zaman işleri düşse Zekeriya'yı ve Arif'i soyup soğana çevirmeden bırakmıyor. Zekeriya ve Arif'in maceralarında kilit noktalarda yardım atıp virajı dönmelerini sağlıyor. En büyük sıkıntısı büyük oğlu Yıkım Necdet, mahallede Çavi ve Zola'nın durumunu bilen tek kişi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER