Azra'nın yeni hayatı

012002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıllık aşkın ardından 2017 yılında Atakan Koru ile nikah masasına oturmuştu.02Azra Akın, geçtiğimiz yıl kasım ayında oğlu Demir'i dünyaya getirdi.03Evlendikten sonra İpsala'ya yerleşen ve ara ara İstanbul'a gelen Azra Akın, çiftlik hayatında.

Azra'nın yeni hayatı
01İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıllık aşkın ardından 2017 yılında Atakan Koru ile nikah masasına oturmuştu.

02İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Azra Akın, geçtiğimiz yıl kasım ayında oğlu Demir'i dünyaya getirdi.

03İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Evlendikten sonra İpsala'ya yerleşen ve ara ara İstanbul'a gelen Azra Akın, çiftlik hayatından fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşıyor.

04İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Bahçesinde elmadan kayısıya birçok meyve yetiştiren Akın, hayvancılıkla da ilgileniyor.

05İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Azra Akın son olarak oğlu Demir ile yeni doğmuş bir buzağıyı ziyaret etti. Akın, fotoğrafı 'Çiftlikte yaşam... İki anne!' notuyla Instagram'da paylaştı.

06İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri07İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri08İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri 09İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri10İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri11İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük'den oluşan Hepsi müzik grubu iki yıl önce dağılmıştı.

12İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Grubun eski solisti Eren Bakıcı, uzun bir aradan sonra önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

13İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Müziği bıraktıktan sonra Bursa'da köy hayatı yaşamaya başladığını, Bursa'da seramik işi yapmaya başladığını ve işleri nedeniyle iki günlüğe İstanbul'a geldiğini belirten Bakıcı şunları söyledi:

14İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

 Artık sakin bir hayat yaşamaya karar verdim. Yaklaşık iki yıldır sakin ve doğayla iç içe bir yaşantım var. Şarkı söylemek benim için bitti. Bizim grubun ömrü bu kadardı. Ruhsal olarak tatmin eden bir iş değil, sahne işleri. O yüzden şarkı söylemeyi bıraktım. Şarkı söylemek benim ilgi alanımda değil.

15İstanbul'dan kaçan ünlüler - Magazin haberleri

Eskiden işim gereği kimin ne yaptığını merak ederdim ama şimdi hiç merak etmiyorum. Sahne işinde içimde kalan hiçbir şey yok. Şarkı söylemek kalbimde bitti. Kimin ne yaptığı benim ilgi alanımda değil. Benim tek merakım doğayla iç içe olmak, seramiklerimi yapmak, sakin bir hayat yaşamak. Çünkü ruhum rahatlıyor doğada olunca. Kendi sebzelerimi yetiştirip öyle besleniyorum artık.

16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER