Başak Dizer ‘organik seferberlik’ ilan etti

Yıllık Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine tarafından Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay Covid-19 şüphesiyle hastaneye kaldırılmış ama 36 yaşındaki oyuncunun zatürre olduğunu öğrenmişti.

Başak Dizer ‘organik seferberlik’ ilan etti

Yıllık Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine tarafından Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay Covid-19 şüphesiyle hastaneye kaldırılmış ama 36 yaşındaki oyuncunun zatürre olduğunu öğrenmişti. Eşinin rahatsızlığıyla yakışıklı oyuncunun üstüne tamamen titreyen Başak Dizer Tatlıtuğ da az daha 'organik seferberlik' duyuru etti. Dinç yaşamı bir yaşam biçimi haline getiren güzel tarz danışmanı, iyice organik beslenmeye yöneldi.

Meşhur çift, internet üzerinden doğal ürünler alıyor. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Sivas'ın yaylalarından getirtilen arı sütü ve bal yiyor; Gökçeada'daki taş değirmende yapılan buğdaydan üretilen tam mayalı ekmek tüketiyor; en ince ayrıntısına kadar organik bitki çayları içiyor; ilikli kemik suyunu da katiyen ihmal etmiyor. İkili, temizlik ürünlerini de organik olan bir markadan kullanıyor.

Senelerdir sağlıklı yaşamı felsefe haline getiren Dizer, Tatlıtuğ'un hastalığı ve Covid-19 döneminde beslenmelerine iyice dikkat eder oldu.

Favori çift, pandemi sürecini Kemerburgaz'da yer alan ve herkesten uzakta olan ahşap konutlarında geçiriyor. 

Meşhur çift de birçokları gibi organik arı sütü ve balı, sofradan yetkisiz etmiyor.

Bağışıklığı güçlendirdiği için son dönemde değil satan arı sütünün, kilosu 7 bin liraya fırladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER