Savaşçı bugün neden yok? Savaşçı dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Savaşçı dizisi ekranların sevilen dizileri aralarında.

Savaşçı bugün neden yok? Savaşçı dizisinin yeni bölümü ne zaman?
Savaşçı dizisi ekranların sevilen dizileri aralarında. Dizi takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken, bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını da araştırıyor. Peki Savaşçı bugün neden yok? Savaşçı yeni bölümü ne süre yayınlanacak?

Fox ekranlarında her pazar yayınlanan Savaşçı dizisi bu hafta da yayınlama akışında yer almadı. Diziyi takip eden izleyiciler ise Savaşçı neden yok ve yeni birim ne zaman? sorularının yanıtını merak etmeye başladı. İşte Savaşçı dizisi hakkındaki bilgiler…

SAVAŞÇI BUGÜN NEDEN YOK, YENİ BIRIM NE VAKIT?

Savaşçı dizisi son olarak 96. bölümü ekranlara gelmişti. Corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizi bu hafta da yayınlanmayacak. Savaşçı dizisinin yerine bu akşam ‘Bizim İçin Şampiyon’ yerli sinema filmi yayınlanacak. Savaşçı’nın yeni birim tarihi hakkında ise henüz bir izah etme yapılmadı.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yüzbaşı Haydar’ın Türk Üssü’nden uzaklaştırdığı bomba yüklü vasıta infilak ederken, Kılıç Timi Yörük Haydar’ın akibetini merak ediyordur. bu arada karargaha gelen, kaynağı belirlenmiş olmayan bir istihbarat herkesi şaşkına çevirir. Derhal harekete geçen Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın yaptığı plan doğrultusunda ikiye bölünür.

Ancak çoğalan garip olaylar, kafaları daha da karıştırır. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa karargahta, büyük bir tedirginlikle timden gelecek haberi beklerken, Kılıç Timi her şeyden habersiz kendileri için hazır tuzağa adım adım yaklaşmaktadır…

Son güncelleme: 18:48 - 03.05.2020
YORUM EKLE