Coşkun Sabah'a 3 ayda 450 bin TL yetmedi!

Pandemi sürecinin başında konserleri iptal olunca açıklama yapan Coşkun Sabahleyin, "Hazıra dağ dayanmaz 3 ay idare edebilirim sonra zorlama duruma düşerim" demişti. Coşkun Sabah yeni açıklamasında ise '2.

Coşkun Sabah'a 3 ayda 450 bin TL yetmedi!

Pandemi sürecinin başında konserleri iptal olunca açıklama yapan Coşkun Sabahleyin, "Hazıra dağ dayanmaz 3 ay idare edebilirim sonra zorlama duruma düşerim" demişti.

Coşkun Sabah yeni açıklamasında ise '2. Sayfa' kamerasına, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Ben 450 bin lirayı harcıyorum sonradan ne olacak. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! Benim aramak istediğimi fazla parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne çağrıda bulunmak istediğimi anlamaz." dedi.

 

Kısaca 3 ayda kendisine 450 bin liranın yetmediğini söyleyen Coşkun Sabahtan, pandemi boyunca iş yapamayan, kiralarını hatta devlete olan vergi borçlarını ödemekte zorlanan milyonlarca esnafa; pandemi süreci sonunda işini kaybeden ve kaybetmekle yüz yüze bırakılan milyonlarca kişiye... Yıllar boyu sağlıklarından - zamanlarından - hayatlarından çalan patronlarının 1 lira bile zammı çok gördüğü emekçiye... Günlerdir evlerinden çıkmayan yıllarının emeği, emekli maaşlarıyla yaşam mücadelesi veren on binlerce emekliye... Fazla fakat çok ayıp etti...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER