Survivor’da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde haftanın ikinci muafiyet oyunu oynandı.

Survivor’da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde haftanın ikinci muafiyet oyunu oynandı. Dokunulmazlığın ardındaki ise ada konseyinde ilk eleme adayı belirlendi. Parkurda aleyhinde karşıya gelen iki ekip yarışmacıları zaman zaman gergin anlar da yaşadı. Özellikle Sercan ile Yasin arasındaki kavga geceya damgasını vurdu. Peki Survivor'da bu hafta ilk eleme adayı kim oldu? Muafiyet ödülünü hangi takım kazandı?

Son 8 yarışmacının belirleneceği çeyrek finale peyderpey yaklaşılırken, bu akşam dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın birincil eleme adayı belirlendi. Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde, dün oynanan birincil dokunulmazlığın peşinde ikinci muafiyet oyunu oynanadı ve ada konseyi gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununda Sercan ile Yasin aralarında stres yaşanırken, diğer yarışmacılar arasında da zaman zaman atışmalar oldu. İşte Survivor 2020’de bu gece yaşananlar…

SURVİVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bu akşam ekranlara gelen Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu telaşı yaşandı. İki ekip yarışmacıları çeyrek final öncesi varını yoğunu ortaya koyarken, zaman zaman gerginlikler de tırmanışa geçiyor. Survivor’da bu akşam muafiyet oyununda Yasin ile Sercan arasında kavga yaşandı ve oyun ardından da devam etti. Bu akşam oynanan 2. muafiyet oyununu ise Mavi takım kazanmayı başardı. Acun Ilıcalı, 4’te 3 yaparak takımına büyük yardım veren Ardahan’a ödülü verdi.

SURVİVOR’DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020’de bu akşam ada konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı, konsey öncesinde muafiyet oyununda yaşanan gerginliğin peşinde yarışmacılara söz hakkı verdi. Yasin ile Sercan arasındaki kavga sebebiyle iki isim de açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, haftanın birincil eleme adayını yapılan oylama ardından açıkladı. Yarışmacıların oyları sonucunda Kırmızı takımdan Barıştırma Murat Yağcı birincil eleme adayı olarak belirlendi.

SERCAN İLE YASİN ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK!

Survivor 2020'de ikinci muafiyet oyunu ardından Yasin ile Sercan sert bir şekilde tartıştılar. Muafiyet oyunu sonrasında seremonide laf isteyen Yasin “Survivor'da hepimizin hedefleri var. Bu yüzden burada çirkinleşmenin ve çirkefleşmenin alemi değil.” diyerek Sercan'ın oyun içerisinde hakaret ettiğini söyledi. Bu sözler ardından Survivor Sercan “Diskalifiye olmuş birinden bu tarz sözler duymak beni şaşırttı” diyerek kimseye hakaret veya küfür etmediğini söyledi. Survivor Sercan, Gönüllüler ekibinin Survivor 2020'nin başından beri mağdur edebiyatını çok iyi yaptığını söyledi. Yasin'in “Takım olarak bizle muhatap olmayın” demesine rağmen Sercan, söyleyeceklerinin devamının konseyde geleceğini belirtti. Bu sözler sonrasında ikili arasındaki kavga sona erdi. Lakin kamplarına içten bu arada Yasin ile Sercan birbirine söz atmaya devam etti. Ve aniden kan basıncı yükseldi. İkili arasındaki gerginliğin artmasını arkadaşlarının araya girmesi ile önlendi.

Son güncelleme: 00:18 - 08.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER