Danla Bilic Yaptırdığı Estetikleri Sıraladı

Sosyal medyanın sansasyonel ismi Danla Bilic tüm estetiklerini açıkladı. Bilic, son olarak ise yaptırıdığı estetiklerini tek tek sıraladı.

Danla Bilic Yaptırdığı Estetikleri Sıraladı

Sosyal medyanın sansasyonel ismi Danla Bilic tüm estetiklerini açıkladı. YouTube platformunda yayınladığı konsept makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic, sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme gelmekte. Danla Bilic son olarak ise yaptırıdğı estetiklerini tek tek sıraladı.

Özel hayatında olan ünlü isimlerle birlikte sürekli gündeme gelen isim, paylaşımlarıyla da oldukça gündeme gelmekte.  Ünlü fenomen şimdi de estetikleri hakkında sorulan sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Danla Bilic’e sosyal medya hesabından bir takipçisi yaptırdığı estetikleri sordu. Estetik yaptırdığını başından beri söyleyen fenomen, yaptırdığı estetik operasyonlarını tek tek sıraladı.

Bilic, senede 1 dudak dolgusu işlemi yaptırdığını ve bu işlemi sürekli tekrar ettirdiğini dile getirdi. Fenomen yaptırdığı estetikleri şöyle sıraladı:

” Öncelikle kilo aldığım dönemde onun getirmiş olduğu psikolojiyle sınırsız koydurduğum tüm dolgularımı erittirdim ve burnumu yaptırdım. Doktorumun önerisi sayesinde burnum yapılırken orantı için çeneme de yağ koymayı ihmal etmedi.” Yine ifadelerini şu şekilde sürdürdü:

Estetik İşlemleri İçin Hangi Doktorlarla Çalıştığını İtiraf Etti

Dosyayı daha da derinleştirdiğini ifade eden Bilic, burnunu yapan doktorun Emre İlhan olduğunu, gözleri ve memelerini Ufuk Askeroğlu doktorlarının yaptığını ileri sürdü.

“Dudak dolgumu ve botokslarımı da Ufuk Askeroğlu ya da Ayhan Lafçı doktor hocalarım yapıyor. Çünkü ikisinden de vazgeçemem.” Şeklinde konuştu.

Danla Bilic geçtiğimiz günlerde paylaştığı pozlarıyla takipçilerini büyülemeyi başardı. Danla Bilic’i gören takipçileri sevgilisi ünlü rapçi Çakal’ın çok şanslı olduğunu ve giydiği elbisenin “olay elbise” şeklinde yorumlarını yaptı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER