FOX TV’ye Ne Oldu? NOW TV Ne Demek?

FOX TV’de yaşanan değişiklik sonrasında FOX TV’ye ne oldu, NOW TV ne demek gibi sorular gündeme gelmeye başladı.

FOX TV’ye Ne Oldu? NOW TV Ne Demek?

FOX TV’de yaşanan değişiklik sonrasında FOX TV’ye ne oldu, NOW TV ne demek gibi sorular gündeme gelmeye başladı.

Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra FOX TV adıyla yayın hayatını sürdüren kanalda radikal bir karar alındı. İsim değişikliğini resmi olarak duyuran FOX TV, geçtiğimiz gün itibariyle de yeni adı NOW TV’yi kullanmaya başladı. Önceki kırmızı ağırlıklı temasının yerine mavi rengin tercih edildiği NOW TV bu değişiklik sonrasında gündemde yer almaya başladı.

FOX TV Neden NOW TV Oldu?

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada FOX TV’nin isim hakkının kullanımının dolduğu ve bu nedenle isim değişikliğine gidildiği ifade edildi. Alınan yeni isim NOW TV olduğu için Türkiye’de de yayın hayatına bu şekilde devam edilmesine karar verildi. Bazı bölgelerde ise FOX TV’nin adı NOW TV yerine Star Channel oldu. FOX TV’nin isim değişikliği Türkiye’de yetkili kurum RTÜK tarafından da onaylandı ve böylece NOW TV olarak kanalın yayın hayatına devam etmesinin önünde engel kalmadı. Ancak bu değişikliğe rağmen pek çok soru işareti gündeme geldi.

FOX TV’ye Ne Oldu? NOW TV Ne Demek?

FOX TV Satıldı MI?

FOX TV’nin NOW TV olarak adlandırılmasının ardından FOX TV satıldı mı gibi sorular da gündeme geldi. Ancak herhangi bir satış durumu söz konusu değil. FOX TV olarak isim hakkını satın alan şirket, bu anlaşmanın sona ermesiyle birlikte farklı bir yapılandırmaya gitti ve NOW TV isminde karar kıldı. Kanalda isim ve logo dışında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Yönetimden projelere kadar her şey aynı şekilde devam ediyor.

NOW TV Anlamı Ne?

FOX TV’nin ardından yine yabancı bir kelime kullanılması nedeniyle NOW TV ne demek sorusu da en çok sorulan sorular arasında yer aldı. NOW, şimdi, şu anda, hemen anlamlarını taşıyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER