Merve Boluğur: "Gülen yüzümle bendeniz"

Uzun zamandır yeni bir projede görmediğimiz oyuncu Merve Boluğur, milyonlarca insan gibi günlerini karantinada geçiriyor.

Merve Boluğur:

Uzun zamandır yeni bir projede görmediğimiz oyuncu Merve Boluğur, milyonlarca insan gibi günlerini karantinada geçiriyor. Bu zaman dahilinde hayata görünüm açısında pek çok değişiklik yaşadığını söyleyen hoş oyuncu, paylaştığı enerjisi yüksek bir fotoğraf üzerinden mesajlar verdi.

SALGINDAN SONRADAN DENİZE GİRMEK İSTİYOR

İşte Merve Boluğur’un o satırları:

“Güzel bir günden resim koyarak başlıyorum. Güzel günlere ihtiyacımız olduğu şu günlerde gülümseyen yüzümle bendeniz.. Şu Corona bitsin, en çok denize girmek istiyorum sanırım hayat fazla hoş bir hoca her saniyemize şükretmemiz gereken ve aslında yapabileceğimiz sınırsız şeylerin olduğunu keşfettik mutlu olmanın fazla kolay olmasını kavrıyoruz. Tabii duygular girift fazla adi yeni bir düzene ahenk sağlıyoruz… Sağlıklı ve aklımızın uygun olmasının ne büyük lütuf olması… Öğretiyor yaşam fazla güzel… mutlu eden şeylere odaklanalım. Hayaller belirlemek ücretsiz… Yeni hedefler belkide… ben üniversite sınavına hazırlanmaya başladım bile… Siz neler öğrendiniz?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER