Serenay Sarıkaya iki eski dostu küstürdü!

SinemaPort’tan Özcan Beylan’ın haberine tarafından Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan ve durumu kabullenemeyen Cem Yılmaz, Muzaffer Şimşek ile ortaklığını bitirdi. Edinilen bilgilere kadar; Cem Yılmaz’ın Muzaffer Şimşek ile artık görüşmediği ve tüm ticari çalışmaların.

Serenay Sarıkaya iki eski dostu küstürdü!

SinemaPort’tan Özcan Beylan’ın haberine tarafından Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan ve durumu kabullenemeyen Cem Yılmaz, Muzaffer Şimşek ile ortaklığını bitirdi.

Edinilen bilgilere kadar; Cem Yılmaz’ın Muzaffer Şimşek ile artık görüşmediği ve tüm ticari çalışmalarını durdurduğu yönünde…

MUZAFFER YILDIRIM’IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

2 Kara Gülünç film projeleri ile milyonlarca lira zarara uğrayan Muzaffer Yıldırım bu zararı Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisini sinemaya taşıyarak kurtarmayı planlıyordu. Sürpriz aşk Muzaffer Yıldırım’ın planlarını suya düşürdü…

Muzaffer Yıldırım kimdir?

Cinemaximum sinemaları ve Mars Dağılma’ın eski sahibi, adını bu iki şirketi Koreli CGV şirketine yüksek rakamlarla satmak yapması ile duyurdu. Piyasa değerinin üstünde bir rakama Koreli CGV Grubuna satışını yapmıştı. Şuanda da Bebek Otel’in işletmesini yapıyor. En son Eltiler Savaşı filmini yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER