ZAYIFLAMA ÇAYI YERİNE "ZEHİR" SATAN İŞADAMI GÖSTERI MEKANI AÇTI

Geçtiğimiz Temmuz ayında aralarında, Seda Sayan, Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Pınar Altuğ, Seren Serengil, Gonca Vuslateri gibi isimlerin olduğu ünlülerin sosyal medya hesaplarında paylaşımını yaptıkları, "TEFF TOHUMLU ZAYIFLAMI ÇAYI"nın içeriğinde "SİBÜTRAMİN" çıkması sonu.

ZAYIFLAMA ÇAYI YERİNE

Geçtiğimiz Temmuz ayında aralarında, Seda Sayan, Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Pınar Altuğ, Seren Serengil, Gonca Vuslateri gibi isimlerin olduğu ünlülerin sosyal medya hesaplarında paylaşımını yaptıkları, "TEFF TOHUMLU ZAYIFLAMI ÇAYI"nın içeriğinde "SİBÜTRAMİN" çıkması sonucu bir çok firmaya işlem yapılmış binlerce kutu çaya el konulmuştu.

Yapılan operasyonda Teff Tohumlu Zayıflama Çayını üreten firma sahibi iş adamı Uğur Kemal Suksan ve bir çok birey gözaltına gücenmiş ve sonradan adli denetim şartıyla bağımsızlık bırakılmıştı.

Geçtiğimiz Aylarda Ataşehir'de hizmete giren işletmeciliğini Ergün Yıldız ve eski manken İlgi Gövsa'nın yaptığı "THE MUHTAR" isimli gece kulübünün sahibinin Uğur Kemal Suksan olduğu ortaya çıktı.

Suksan ismi geçtiğimiz sene kamuoyunda bir çok ünlü ismin paylaşımını yaptığı Teff Tohumlu Zayıflama Çayına yapılan operasyonla gündeme gelmişti.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/unlulerin-bitkisel-teff-cayindan-kimyasal-cikti-5258154/amp/

Kaynak: superkulup.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER