Zümrüdüanka yeni bölüm bu akşam var mı? Zümrüdüanka sezon finali mi yaptı?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Zümrüdüanka, corona virüsü nedeniyle setlerine ara veren dizilerden biri olmuştu.

Zümrüdüanka yeni bölüm bu akşam var mı? Zümrüdüanka sezon finali mi yaptı?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Zümrüdüanka, corona virüsü nedeniyle setlerine ara veren dizilerden biri olmuştu. Zümrüdüanka dizisinin sevenleri, Zümrüdüanka yeni birim ne vakit sorusunun cevabını arıyor. Peki, Zümrüdüanka bu akşam var ? Zümrüdüanka yeni bölüm ne süre?

Corona virüsü nedeniyle televizyonda yayınlanan çoğu dizi setlerine ara vermek durumunda kalmıştı. FOX TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka da setlerine ara veren dizilerden biriydi. Uzun süredir yayınlanmayan Zümrüdüanka, bu akşam da ekranlarda olmayacak. Peki Zümrüdüanka yeni bölüm ne vakit?

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BIRIM NE ZAMAN

Zümrüdüanka için çekimlerin Haziran ayının sonunda başlamasının planlandığını belirtiliyor. Ancak yeni bölüm için demin tarih belirtilmedi.

ZÜMRÜDÜANKA KONUSU

Zümrüt Kuloğlu, Nevşehir'in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu'nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır… Zümrüt'ün annesi Ülfet halinden kesintisiz şikayet eden, kızlarını bahtı açık bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları gerisinde olan bir kadındır…

Zümrüt, bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken öteki yana Demirkanların varislerinden Adaletli Bey'in evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır… Ne var ama Ülfet bunu öğrenecek ve kızını düğün masasına yerini belirlemek için bin bir çeşitlilik oyuna başvuracaktır… Zümrüt ise her şeye karşın direnecektir. Çünkü yüreğini kavuran bir giz vardır… Zümrüt, Demirkanların Suriye'de şehit düşen torunu Serhat'a aşıktır… Ve bu aşk küle dönmüştür…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER