18 Aralık haftalık burç yorumları (Astrolog Anıl Can yazdı)

18 Aralık haftalık burç yorumları (Astrolog Anıl Can yazdı)

18 Aralık haftalık burç yorumları (Astrolog Anıl Can yazdı)

Bu hafta eğitim, mahkemeler, davalar, yükseköğrenim, yayıncılık gibi konularda bir takım gelişmelerle karşılaşacağız. Bireysel alanda bizleri yeni karar almaya itecek birçok konuyla karşı karşıya kalacağız. Kiminiz zorlayıcı etkiler sonrasında yeni bir karar alacak. Kimisi daha huzurlu bir alanda değişim kararı alacak.

Genelde bu zamanlarda mekan değişiklikleri, kiralama yapmak, evde tadilatlarla ilgilenmek veya haneye düzen katmak gibi konularda ön plana çıkabilir.
 
Aceleci olmamak gerektiğini hatırlatırım.
 
Büyük ve radikal kararlar verirken de daha dikkatli olmanız gerekiyor zira Merkür hala geri hareketinde.

20 ARALIK’TA OĞLAK BURCUNA GEÇİŞ YAPAN SATÜRN!

2014'ün son çeyreğinden beri Yay burcunda gezinen Satürn, zarar gördüğü Yay burcundan çıkıp kendi yönettiği burç olan Oğlak burcuna geçiş yapıyor.
 
Yay burcu temalarında dini konular, dini liderlerin maskesinin düşmesi, dini alanda fanatiklik ve buna benzer gruplar, eğitim öğretim yılında zorlanmalar ve yeni oluşumlar, internette kısıtlanmalar gibi, hukuki konulara kadar 2014 sonunda bilgilendirmiştik...
 
Şimdi bu alanlarda Satürn’ün zorlayıcı etkileri olsa da, artık ayaklarımızın yere basması gerektiğini, gerçeklerle yüzleşmemizin zamanın geldiğini, hayatımızda gereken sorumlulukları almamız gerektiğini anlatacak.
 
Bu gerçekçi tavrı yüzünden bazılarımızın  yüzü asılacak, bazılarımız karamsar davranabilecek. Bu yüzden bol bol kendimizi dengelemeli ve gerekirse bir uzmandan destek almalıyız.
 
Birçok insan Satürn geçişlerinde değişimler yaşar. Bazıları ani bazıları da zamanla gelir...
 
Satürn’ün bu süreç içerisinde bizden istediği, sıkı çalışmak, gerçekçi olmak, mantığı kullanmak, otoriter davranışları bırakmak, iş birlikçi davranmak...
 
Bunların tersine davrandığımız da bizi biraz daha zorlayabileceğini de söyleyebiliriz.
 

TÜRKİYE AÇISINDAN!

Ülkemiz haritasında 7. ev aksından geçiyor olması, dış ticaret, ortaklıklar, komşu ülkeler gibi alanlarda değişimler yaşayacağımızı gösteriyor. Özellikle dünyanın ekonomik koşullarında değişimler göreceğiz. Trump'ın koltuğundan olma ile yüz yüze gelebileceği bir takım olaylarla bile karşılaşabiliriz.
 
Ülkemiz açısından aslında bir arınma ve denge getirecek bir döngü başlıyor. Bazı zorlanmalarda tabi geçeceğiz ama yine de bu bizim için önemli bir değişimin önünü açacak.
 
 
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER