2018'in en çok konuşulacak 18 saç trendi

2018’in en çok konuşulacak 18 saç trendi

2018'in en çok konuşulacak 18 saç trendi

Pembe altın rengini sadece takılarda sanıyorsanız ya da kadifeyi bir tek kıyafette kullanıyorsanız 2018 sizin için de yepyeni bir yıl olacak! 



İşte daha önce hep denemek isteyip de hiç deneyemediğiniz, her kişiliğe uyum sağlayabilecek saç modelleri... 


Minimal örgü topuzlar

Saçınızı önce enseden bir at kuyruğu şeklinde toplayın. Ardından örün ve tel toka yardımıyla çevirerek ensenizde tutturun.



Bu modelde çeşitli saç aksesuarları kullanabilir ya da hoş bir çift küpeyle tamamlayabilirsiniz. Örgü topuzlarda yapılan en büyük hata ise krepeli, kabarık, aşırı detaylı ve karışık bir örgü yapmak. Bu sizi günlük ve sade bir görünümden uzaklaştıracaktır.


Kısa kızıl pembe saçlar

Renkli saçlara alıştık. Hatta artık birden fazla renk olan saçlara da şaşırmıyoruz. 2017’de sıkça gördüğümüz o çılgın pembelerin yerini 2018’de daha sakin ve yumuşak pembeler alacak.


Kurdeleler tüm sadeliği ve şıklığıyla saçlarınızı süsleyecek

İster at kuyruğu ister örük ister öylesine toplanmış bir saç… Hepsine takacağınız siyah kadife bir kurdele bütün havanızı değiştirecek! Her renk ve desende tercih edebilirsiniz tabi ama 2018’de kadifeyi her yerde göreceğiz, unutmayın


Saç klipsleri geri dönüyor

İncili, taşlı fark etmiyor. Birçok defilede modellerin saçlarını süsleyen saç klipsleri geri dönüyor. Onları saçlarınıza ne şekillerde takacağınız ise yaratıcılığınıza kalıyor


Havalı ve kolay; minik topuzlar

Oldukça özensiz ama bir o kadar havalı duran bebek topuzlar da 2018’de çok göreceklerimizden. Ensede yapılanlar en şık duranları…


Süslü örgüler

2017’de sıkça karşılaştığımız saç aksesuarları 2018’de de hakimiyetini koruyor ve saç örgülerindeki yerini alıyor.


Spor saç bantları günlük hayattaki yerini alıyor

Sizi çok eskilere götürecek bu bantlar 2018’de geri geliyor. Üstelik en şık hallerinize eşlik edecek. İster saçınız açıkken ister görseldeki gibi kullanabilirsiniz.


Dağınık muz topuzlar

Muz topuz ama dağınık olanından. Düğünlere, davetlere giderken yapılan kabarık ve abartılı olanlardan uzak durursak günlük havalı ve özensiz topuzlar elde edebiliriz. Yapımı da oldukça kolay


Saçlarınızı halkalarlar süsleyin

Özellikle 2018 yazında saçlarda bol bol göreceğimiz bu aksesuarları özellikle yazın abartmak serbest


Kısa ve özensiz soluk şeftali saçlar

Fazla cesaret isteyen bu renk herkese yakışmayacak tabii ki. Ama yakışıyorsa bu harika ve eğlenceli renkten saçlarınızı mahrum bırakmayın.


Saçlarımızı sarıp sarmalıyoruz

Birçok defilede gördüğümüz ve 2018’de sıkça göreceğimizin sinyallerini veren bandajlı saçları yapmak çok kolay. Hem biraz farklı görünmek hem de hızlı olmak istiyorsanız bir kumaş parçası alın ve at kuyruğunuzun yarısına kadar sarın. İşte bu kadar kolay!


Süslü saç bantları dönüş yapıyor

Gossip Girl dizisinde Blair Waldorf karakterinde sıkça gördüğümüz bu bantlar tüm ihtişamıyla geri dönüyor.


Hafif karamel

2018’de sıcak renkler kazanacak. Karamel rengi bu defa saçların tamamını değil uçlarını kaplıyor. Hafif geçişli harika karamelleri 2018’de herkeste göreceğiz!


Saçlar boğazlı kazakların içine!

Bu aslında çoğu zaman saçlar kabarmasın, ıslanmasın diye yapılan bir şey. Ama bunu bir modaya dönüştürenler ve saçları bilerek kazağın içinde bırakanlar da var. Kolay ve oldukça havalı.


Gökkuşağı örgüler

Cesaret isteyen bu gökkuşağı örgüleri yazın geçici sprey boyalarla denemek isteyebilirsiniz


Bitter çikolata saçlarda

Oldukça havalı bu renk saçınız eğer koyu renkse çok büyük bir değişiklik olduğunu fark edilmeden bile sizi daha havalı bir görünüme kavuşturabilir.


Süslü saç tokaları

Saç tokaları eski şöhretini geri kazanıyor. Artık o sadece evde taktığınız tokaları dışarı çıkarmanın vakti geldi!


Yeni moda at kuyruğu

Saçlarınızı topuz yapar gibi kıvırın ancak sadece diplerini tutturduktan sonra geri kalanını serbest bırakın. Bu topuz 2018’in modası olacak!


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER