40'ından sonra başardı! Balıketli vücuttan kaslı vücuda

40’ından sonra başardı! Balıketli vücuttan kaslı vücuda

40'ından sonra başardı! Balıketli vücuttan kaslı vücuda

50 yaşındaki sunucu Davina McCall, bundan 8 yıl önce balıketli ama gayet formda bir fiziği sahipti. Kumsalda da rahatlıkla bikinisini giyebiliyordu. Ama arada geçen zaman içinde değişti ve bambaşka biri oldu. Artık çok daha zayıf ve özellikle karın kaslarıyla konuşturuyor.


McCall'un sosyal medyadan paylaştığı "kas kütlesi" halindeki pozları da takipçilerini ve uzmanları ikiye böldü.


Bazıları Davina McCall'un özellikle genç kesimlere ilham verdiğini belirtirken bazıları da bunun aslında endişe verici bir durum olduğunu belirtiyor.


Bazı takipçileri McCall'un egzersiz ve sağlıklı beslenme konusunda aşırıya kaçtığını düşünüyor. Bazıları da bunun olması gerektiğini söylüyor.


Bir fitness uzmanı olan Lucy Wyndham-Read, McCall'un geçirdiği değişime "şapka" çıkardığını söylüyor.


McCall'un bu görüntüsüne sahip olmak için çok çalıştığını ve büyük çaba harcadığını belirten uzman "Onun yaptığı güçlü bir irade ve katı bir disiplin gerektiren bir şey" diye konuşuyor.


Fakat Davina McCall'u onaylamayan uzman Samantha Brick ise McCall'un olayı biraz abarttığını düşünüyor. "Eğer Davina göz önünde yaşamayan biri olsaydı onu böylesine eleştirmezdim. Ama 750 bini aşkın takipçinin olduğu Instagram sayfasında fotoğraflarını paylaşıyor. Bu da bana onu eleştirme hakkı verir. Davina McCall sanki hayatı buna bağlıymış gibi egzersiz yapıyor."  


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER