DENİZ BERDAN

DENİZ BERDAN


 

Türkiye’nin stil ikonlarından moda tasarımcısı Deniz Berdan, dünyaca ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Katy Perry için sakızdan 2 sahne kıyafeti ve 1 mayo tasarladı.  Eğlenceli, kıpır kıpır ve rengarenk tasarladığı kostümler için toplam 2500 adet Sakız kullanan Deniz Berdan, “Katy Perry’nin, meyve kokulu kostümlerimi beğeneceğini düşünüyorum” dedi.

Farklı ve ilginç materyallerden kıyafetler tasarlamayı sevdiğini söyleyen Deniz Berdan, özellikle Katy Perry için tasarladığı kıyafetler için Rocco’nun top şeklindeki PopSakız’larının hayalindekini birebir yansıttığını Romabet söyledi.

Berdan: “Sakızdan kıyafet yapma fikri kızım Begüm ile birlikte bize çok çekici geldi. Rocco bu konuda bizimle işbirliği yaptı ve binlerce sakız gönderdi. Ortaya rengarenk, üç boyutlu nefis tasarımlar çıktı. Katy Perry’nin bağımsız tasarımcıların kıyafetlerini kullandığını biliyorum. Rocco’yu üreten PepsiCo firması kostümlerimizin Amerika’da Katy Perry’ye ulaştırılmasını gerçekleştirecek. Umarım tasarımlarımızı beğenir’’ dedi. Berdan kendi markası DBB ile de bu yıl ilk kez Londra Moda Haftası’nda bir defile sergileyecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2012, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER