Elektronik aletleri saklayın

Elektronik aletleri saklayın

Elektronik aletleri saklayın

Elektronik aletleri saklayın

Yoga stüdyolarında çalan müziğin kaynağını görmezsiniz. Dekorasyon panelleri arkasında saklanan küçük bir cihaz, tüm müziği ortama yayar. Hoparlörler de duvarların içine yerleştirilerek odak noktasını teknolojik aletlere değil aktiviteye yönlendiriyor. Siz de bundan yola çıkarak teknolojik aletlerinizi etkili çözümlerle saklayabilir ve ev ortamınızda cihazların yarattığı görüntü kirliliğini önleyebilirsiniz.


Ayakkabıları dışarıda bırakın

Sessiz ve sakin bir ev ortamı için ayakkabılarınızı dışarıda bırakın. Evde ayakkabı giyme alışkanlığınız varsa bundan vazgeçerek daha dingin bir ortam yaratabilirsiniz. Yoga stüdyosunda kendinizi daha mutlu hissetmenizin bir nedeni de ayakkabıların bu gibi ortamlarda giyilmemesinden kaynaklanıyor. Ayakkabılarınızı dışarıda bırakarak sessizliğe adım atın.


Bitkilere yer açın

Bitkiler, evlerin huzurlu ortamlara dönüşmesinde önemli bir pay sahibi. Evinizi sevdiğiniz bitkilerle donatarak ortamın tazelenmesini sağlayabilir, ruh halinize olumlu katkılarını kısa sürede hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz birkaç bitki, gevşemenizi ve sakin hissetmenizi kolaylaştırabilir. Bitkilerin gücünden yararlanarak dengeli ve sıcak bir ev atmosferi yaratabilirsiniz.


Doğallıktan vazgeçmeyin

Yoga stüdyolarındaki; ahşap zeminler, bembeyaz duvarlar, naturel mobilyalar ve boyanmamış kumaşlar hemen dikkatinizi çekmiştir. Evinizde doğal elementlere olabildiğince yer açın. Doğal renklerde duvar boyaları ile evinizi daha konforlu kılabilirsiniz. Ahşap mobilyalar tercih ederek daha yaşanılır mekanlar oluşturabilirsiniz. Doğal kumaşlardan üretilmiş koltuk ve perdeler ise daha sıcak ve estetik ortamlar yaratmak için kullanılabilir.


Görünüme önem verin

Derli toplu ve temiz bir ev sizi mutlu hissettirecektir. Evinizin görünümüne önem verin. Işık alan ve güzel bir manzara sunan evler ise yaşam alanını değerli kılan özelliklerin başında geliyor. Manzaranız ne olursa olsun tadını çıkarmaya ve bunu verimli bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Pencerenizin önüne koyacağınız bir koltuk ile manzaranızdan maksimum şekilde fayda sağlayabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER