Kareli gömlekler

Kareli gömlekler

Kareli gömlekler

Kareli gömlekler

Çizgili gömlekler kot pantolon kombinleriyle adeta kurtarıcı parça görevini görüyor. Özellikle mavi-beyaz ya da siyah-beyaz kareli gömleklerle çok şık bir kombin elde edebilirsiniz. Kombini beyaz sneaker'larla tamamlayabilirsiniz. 


Kimono üstler

Bu yaz beyaz kot pantolonları giymenin en şık yollarından biri de kimonolar. Kot pantolonunuzun üzerine düz bir beyaz t-shirt alabilir, çiçekli bir kimono ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Serin yaz akşamları için hoş bir kombin fikri olabilir.


Floral desenler

Beyaz kot pantolonunuzu floral desenli bir bluz ile de kombinleyebilirsiniz. Baharın canlılığını yansıtan, aynı zamanda da çok sade bir kombin yaratmanızı sağlar. Açık renklerde bir sandalet yada stiletto ayakkabı ile de tamamlayabilirsiniz.


Neon üstler

Pantolonunuzun üzerine alacağınız canlı renklerde bir bluz yada t-shirt tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Çok fazla risk almak istemiyorsanız kombininizdeki çanta, ayakkabı gibi diğer parçaları daha sade tutmalısınız.


Tunik

Beyaz kot pantolon giymek, eğer basen probleminiz varsa sizi biraz korkutabilir. Ama bu beyaz pantolon giyemeyeceğiniz anlamına gelmiyor tabii ki. Poponuzu örtecek uzunlukta üstler tercih edebilir, hem kusurlarınızı kapatıp hem de hoş görünebilirsiniz.


Siyah üstler

Siyah ve beyazın birbiri ile olan uyumu tartışılamaz. Genelde siyah bir pantolonun üzerine beyaz bluz giymeyi tercih ederiz ama tam tersi de oldukça şık durabiliyor. Özellikle vücudunun üst tarafında fazlalığı olanlar, siyah renk giyerek orantılı bir görünüm yakalayabilir.


Blazer ceket

Blazer ceketler, özellikle beyaz kotunuzla kontrast renklerde olursa sizi gündelik şıklıktan ofis ya da gece şıklığına taşıyabilir. Uygun bir kemer-ayakkabı-çanta kullanmanız yeterli olacaktır.


Kot gömlekler

Skinny yada fiziğinize güveniyorsanız İspanyol paça bir beyaz pantolonunuzu kot gömlek ile tamamlayarak “denim on denim” (kot üzerine kot) şıklığı yakalayabilirsiniz.


Baştan ayağa beyaz

Kışın kasvetli havasının ardından "all white" yani beyaz üzerine beyaz kombin tercihi yaparak yaz enerjisini giysilerinize taşıyabilirsiniz. 


Çizgili üstler

Beyaz kot pantolon ve çizgili üstler birlikte çok uyumlu bir ikili oluşturuyorlar. Babet ya da sandaletle tamamlayacağınız bu kombini renkli aksesuarlar ile hareketlendirebilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER