Kotla uzun tişört

Kotla uzun tişört

Kotla uzun tişört

Kotla uzun tişört

Kotlarla giydiğiniz tişörtlerin uzun olması gövdenizin çok uzun görünmesine sebep olur. Bu yüzden tişörtlerinizi kotunuzun içine sokarak giyin. Bu, tarzınıza uygun değilse kotlarla birlikte bol kesim tişörtleri tercih edin. 


Gece çantası

Büyük çantalar gündelik kullanımda ya da ofis için doğru ve kullanışlı modeller olsa da gece kullanmak için küçük el çantalarını tercih etmeniz sizi daha şık gösterecek. 


Mini etekle bilek botu

Bilekte biten botlar bacakları kısa gösterir. Bu etki mini eteklerle birleşinde daha da artar. Eteklerle, özellikle de mini eteklerle ya düz babetler ya da uzun çizmeler kullanmalısınız. 


Bol parçalar bir arada

Üzerinizdeki bütün parçaların bol olması sizi olduğunuzdan kilolu gösterecektir. Bu yüzden bol ve dar parçaları bir arada kullanıp vücudunuzun istediğiniz kısımlarınıza vurgu yapmanız daha doğru olacaktır. 


Şortla çorap

Şortlar başka bir vurguya ihtiyaç duymadan kullanılması gereken yazlık kıyafetlerdir. Bu yüzden onları kalın, parlak çoraplarla kışın değil kendi mevsimi olan yazın giymek daha hoş bir görüntü yaratır. 


Balon etek

Balon etekler düşük belli oldukları zaman iyi görünen, yüksek bel kullanımında sadece çok zayıfsanız iyi görünen tercihlerdir. Üstelik yürürken toplandıkları için karnınızı olduğundan şişkin gösterirler. Şüpheniz varsa klasik modelleri tercih edin. 


Bol ayakkabı

Ayağınıza tam oturmayan, büyük görünen ayakkabılar hoş olmayan bir görüntü yaratır. Bu yüzden ayakkabı alışverişinizi günün erken saatlerinde 


Boğazlı kazak

Boğazlı kazak giyerken dikkatli olmak gerek çünkü bu yakalar boynunuzu olduğundan kısa gösterip figürünüzün kare gibi görünmesine sebep olabilir. Bu durumda dilerseniz açık yakaları fular ve şallarla hareketlendirerek kullanabilirsiniz. 


Üzerinize oturmayan kotlar

Kotlar çok çabuk esneyerek üzerinden düşecekmiş gibi bir görüntü alabilir. Bu durumu önlemek için kot pantolon alırken çok rahat olan bedenleri değil üzerinize biraz küçük gelenleri almalısınız. 


Sütyen askısı

Sütyen askılarının görünmesi son derece çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bunu önlemek için askıları çapraz bir şekilde kullanmalısınız. 


İş takımıyla babet

Düz ayakkabılar bileklerinizi ve böylelikle bacaklarınızı kalın gösterecektir. İş takımlarınızla birlikte stiletto ya da az da olsa topuklu ayakkabı tercih edin. 


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER