Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (24 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular (24 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (24 Şubat 2018)

Kızlar birlikte olmak istiyor

 

28 yaşındayım. Çevremde sayısız kız var ve benimle birlikte olmak istiyorlar. Ama ben tedirginim. Sizce bu işin sonu ne olur?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, önce şu sayısız kızlara yer ayıralım, 15’e inelim. Sonra bir eleme daha yapalım, 5’e indirelim. İçlerinden biri senin olsun, ‘Aç koynunu kuş konsun’, gir koluna, çıkın kısa bir tura. Eve yaklaşınca “İşte bizim eve burası” dersin. Ardından ağır ağır çıkacak olan asansöre binersin. Elini de omuzundan çekmezsin. Geldiniz oda kapısına, anahtar kilide uydu. Senin de istediğin buydu. Kapıyı kilitlemeyi unutma, bu saatten sonra benden yardım umma. Dışarıda 15 kız ağlayadursun, sen salla başını, al maaşını!!!

 


Erken boşalma bitmiyor

 


6 yıllık evliyim ama erken boşalmayı bir türlü aşamadık. Bu konuda “Antidepresan dene” diyenler var. Ne olur bana yardımcı olun. RUMUZ: FASFAKİR

 

CEVAP

 

Değerli okurum, erken boşalma sinsi bir sorundur. Gençlik yıllarındaki mastürbasyondan kaynaklanan bir durumdur, tedavisi vardır. Evet, bu konuda antidepresanlar kullanılır. İşte sorun buradadır. Örneğin; ateşli hastalıklarda da antibiyotik kullanılır. Onun da 50 çeşidi vardır. Tifoya, zatürre antibiyotiği verilmez. Sen ‘Fasfakir’ rumuzunu şıp diye yerine oturtmuşsun. Sofraya aç oturup birkaç kaşıkla kalkmak, kadını da öyle boynu bükük bırakmak çilelerin çilesidir. Tedavide ilacın seçimi ise uzmanın işidir.

 


Sevgilim küçük buldu

 

Sevgilim cinsel organımı küçük görüyor. Acaba büyütmek için ne yapmam gerekiyor?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, sizler bıkmayacak, usanmayacak, bana da hep aynı soruyu soracaksınız. Ne edelim? Bu toprakların çocukları, bizim evlatlarımızsınız. Huyu, suyu iyi olan, laf anlamayan da olsanız çocuklarımızsınız. Ne var ki çoğunuz şanssızsınız. Çünkü bu konuda ailenizden bilgi alamıyorsunuz. Ben hem babanız hem Hocanızım. Hayat değişiyor, şartlara uyan kazanıyor. Evliliklerde artık boya posa değil, kimlik yapısına, gelir hesabına bakılıyor. Santimler iflas etti. Onun yerine başka değerler geçti. O büyümeyeceğine göre, bari siz aklınızı ve bilgilerinizi büyütün.

 


Haplardan alsam mı?

 

34 yaşındayım. Penisim 9 santim. Büyütücü haplardan kullansam bir yararı olur mu?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, hiçbir şey penisi büyütmez. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

 


İlişkiye giremiyorum

 

21 yaşındayım, birçok ilişkiye girdim. İstekli olmama rağmen ilişkiye giremiyorum. Cinsel gücümü mü kaybediyorum?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, bir şeyin yok. O güç asla kaybedilmez. Doğa onu öyle güçlü yaratmış ki. Çünkü doğa sizi değil, kendini düşünüyor. Soyların sürmesi yani üremek. Üremek doğadan, marifet sizden.

 


Kan gelmedi, neden?

 

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. İlişkiye girdik, kan gelmedi. Sevgilim 2 yıl önce bir darbe aldığını, kanaması olduğunu söyledi. Kızlık zarı o zaman mı yırtıldı?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ne yapacaksın? Kız arkadaşının namusunu ya da zarını o kadar koruyacaktın, neden onunla yattın? Evlenecek misin? Evlenmeyeceksen bu kızla fazla oynama. Üstelik de suçlama. Ortada bir suçlu varsa o sensin.

 


Alışmaktan korkuyorum

 


18 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun alışkanlık olmasından korkuyorum. Ne yapayım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, 1-2 yıl içinde düzelecek. Kısa vadede düzelmeyebilir. Asla mücadeleyi bırakma.

 

 


Kasıklarım ağrıyor

 

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğim zamanlar kasıklarım ağrıyor, bu normal mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, kasık ağrıların normaldir. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından kaynaklanır. Bu senin elinde değil. Boşalınca geçer.

 


Hazır değilmiş

 

25 yaşındayım, kız arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. O bakire değil ama benimle birlikte olmaya yanaşmıyor. Hazır olmadığını söylüyor. Bizim aramızdaki sorun nedir?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, seni istemeseydi, yanında olmaz, bu işi bitirirdi. Biraz sabırlı ve anlayışlı ol. Bence ruhu cinsellikten yaralanmış. Bu kızın yaraları, senin engin hoşgörün ve sevecen davranışlarınla iyileşsin. Sonra bir şeye karar verirsiniz.

 


Kocam yorgunmuş

 

28 yaşında kadınım. 2 yıl önce eşimle severek evlendik. Kocamı hep arzuluyorum ama eşim yorgun olduğunu söylüyor. Beni reddedince üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri bitmek tükenmez enerji küpü sanıyorlar. Yok böyle bir durum. Kadınlar bitmez tükenmez bir enerjiye sahiptir. Ama erkek için bu olay bazen büyük bir karabasana dönüşür. Erkeğin üzerine çok giderseniz onun kendi kendiyle hesaplaşmaya itersiniz. Sevgili okurum bu ortalama tutturun, haftada 3’e indirin, mutluluğu yakalayın.

 


Çok sık yapıyorum

 


17 yaşındayım, günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Yapmamak istiyorum ama dayanamıyorum. Bir zararı olur mu?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, günde 5 mastürbasyona kafam takıldı. Hemen 5’i önce 3’e indir. Daha sonra 1’e indir. Sonra da günde değil haftada 1-2 yap. Böyle dediğinde ben de “Maşallah benim yavrum” diye senin sırtını sıvazlarım. Bu sözüm kulağına küpe olsun, sık sık anımsa. Bir gün başaracaksın.

 


Kız arkadaşım cinsellikten soğuyor

 


30 yaşındayım. Kız arkadaşımla güzel giden bir ilişkimiz var. İlişkiye girmek istediğimde “Hayır” demiyor ama mutlu da olmuyor. Benden de, cinsellikten de soğuduğunu hissediyorum. Yakında düğünümüz olacak, sorunlarımız devam eder mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ben evlenmenden yanayım. Düzelebilir, alışabilir sözlerim pek havada kalan sözler değil. Şimdiden onu kaygılarını çekmektense, ilerlemiş bir ilişkiyi tatlıya bağlayıp tedavi yapılsın..

 


Eşimle mutluyduk ama...

 

23 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Bende bir süredir isteksizlik başladı. Ne olur bana yardımcı olun.

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, bir süre kendini yargılama. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi konularda sorun varsa onunla konuş. Ama yatak odasına artı değerler koyun, fantezilerden faydalanın.

 


Gebe kalır mı?

 

Kız arkadaşımla ön sevişme yaşarken vajinasına boşaldım. O da kağıt mendille hemen sildi. Bir de adetinin son günleriydi. Acaba hamile kalma olasılığı var mı?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, çok zayıf.

 


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER