'Saçların boya mı?' ya da 'Gözlerin lens mi?'

''Saçların boya mı?'' ya da ''Gözlerin lens mi?''

'Saçların boya mı?' ya da 'Gözlerin lens mi?'

''Saçların boya mı?'' ya da ''Gözlerin lens mi?''

Eğer bir kadın ortalama üzeri bir güzelliğe sahipse her şeyi büyüleyici bulunduğundan göz ve saç renginin gerçek olup olmadığını sorar herkes. Hele bir de Türkiye gibi bir ülkede sarışın ve renkli gözlü iseniz kimse sizin doğallığınıza inanmaz.


''Kim bilir kaç estetiği vardır..'

Olsa bile kimseyi ilgilendirmezken olmayan bir şey için böyle bir yorum yapılması haliyle insanın moralini bozar. Ne kadar ''Artık alıştım.'' deseler de bu fesat cümleyi her duyduklarında kan beyinlerine sıçrar.


''O kadar makyaja herkes güzel olur.''

Bu yorumu yapan kişi sözü edilen şahsın yüzünde makyaj olmasa da kurar bu cümleyi. Ortalama üzeri güzellikteki kadınlar ise ''Yapın da görelim.'' diye düşünmüyor değil hani.


''Güzel olduğun için iş bulman kolaydır tabii.''

Güzel bir kadın ne kadar çalışkan, ne kadar başarılı olursa olsun, yetenekleri ve çabaları görmezden gelinir ve başarısı güzel olmasına bağlanır. Toplumun büyük çoğunluğuna göre yalnızca güzel oldukları için başarılılardır.


''Güzelsin diye şımartmışlar seni.''

Özellikle erkeklere hoşuna gitmeyecek bir cevap verdiklerinde mutlaka egoist olmakla suçlanmışlardır. Sanki herkesin istediğini yapmaları gerekiyormuş gibi...


''O çocuk sana yakışıyor mu? Bir sendeki güzelliğe bak bir de onun tipine..''

Ortalama üzeri güzelliğe sahip bir kadının yanında otomatik olarak çoğu kişi olduğundan kötü görünecektir. Ama ortalama üzerinde güzelliğe sahip olan kadınlar sırf bu sebepten kişisel tercihlerine ve hislerine saygı duyulmamasından nefret ediyor.


''Ben senin böyle bilgili biri olduğunu sanmıyordum. Sadece ne giysem ve yüzüme ne sürsem diye düşünen tiplere benziyorsun.''

Ön yargının itirafı niteliğinde bir cümle olsa da ortalama üzeri güzellikteki kadınlar artık kendilerine ön yargı ile yaklaşılmasından ve aptal muamelesine maruz kalmaktan bıkmıştır.


''Bence modellik yapmalısın.''

Bunu her güzel kadın duymuştur. Kadın açıkça ilgilenmediğini belirtse de inatla ''Bence dene.'' demeye devam ederler.


''Göçmen misiniz?''

Güzel kadınlar, neden aynı anda hem Türk hem de güzel bir kadın olunamaz gibi davranıldığını asla anlayamaz ve bu cümleden gerçekten bıkmışlardır.



www.kizlarsoruyor.com


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER