Seyahat edenlerin hayatını kolaylaştıracak 15 yöntem

Seyahat edenlerin hayatını kolaylaştıracak 15 yöntem

Seyahat edenlerin hayatını kolaylaştıracak 15 yöntem

Diyelim ki kahvaltıda sunulan şeyleri yemek istemiyorsunuz  ya da canınız yumurta çekti? Elinizin altındaki bir kettle bu sorununuzu kolayca çözebilir. 


Canınız tost çekti ama tost makinesi yok. Ya da bulunduğunuz yerde tost çok pahalı. Bir parça aliminyum folyo ütüyle leziz tostlar yapmak çok kolay! 


Seyahat esnesında şarj aletinizin ucunu kaybettiniz ya da priz uygun değil diyelim. Hemen bir televizyon bulun ve usb girişini telefonunuzu şarj etmek için kullanın.


Makyaj temizleyiciniz yanınızda değilse otel odalarında bulunan küçük şişelerdeki saç kremini gönül rahatlığıyla makyaj temizleyicisi olarak kullanabilirsiniz. 


Çok fazla ışık ve güneş alan bir odada kalıyosunuz ve perdeler birbirine kavuşmuyorsa askılarla perdeleri rahatlıkla kapatabilirsiniz. 


Yüksek sesle müzik dinlemek istiyorsunuz ama hoperlörünüz yoksa telefonunuzu bir bardak ya da fincanın içine koyabilirsiniz. 


Diş fırçanızı temiz olmayan yerlerde kullanmak zorunda kaldığınızda ucu kirlenmesin istiyorsanız yanınızda mandal bulundurmayı ihmal etmeyin. 


Otellerin çamaşır yıkama servisleri genelde çok pahalı oluyor. Çamaşırlarınız kendiniz yıkamak zorunda kalırsanız banyodaki lavaboyu kullanabilirsiniz. Deliği kapatmak için ihtiyacınız olansa sadece plastik poşet ve bozuk para. 


Havalandırması çalışmayan bir odayı ıslak havlular asarak bir parça da olsa serinletebilirsiniz. 


Seyahattesiniz ve peeling yapmak istiyorsunuz ama hiçbir yerde peeling ürünü bulamıyorsunuz. O zaman kolaylıkla toz şeker kullanabilirsiniz. 


Kaldığınız yerin wifi şifresini bilmiyor ya da bulamıyorsanız Foursquare uygulamasına bakın, birilerinin şifreyi paylaşmış olma ihtimali çok yüksek. 


Kaldığınız yerde ütü bulunmuyorsa elbise ve gömleklerdeki kırışıkları banyodaki buhar yardımıyla açabilirsiniz. 


Otel odanızda saklamak istediğiniz yiyeceklerin üzerini duş bonelerini kullanarak kapatabilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER