Dolgu yapılan dudağını kaybeden Songül, artık yemek yiyebiliyor

Antalya’da aşçılık yapan 3 çocuk annesi Songül Uzunoğlu, nezaret torbalarından kurtulmak için arkadaşlarının tavsiyesi üzerine geçen yıl şubat ayında Muratpaşa ilçesi Lara turizm bölgesindeki çekicilik ve estetik merkezine gitti.

Dolgu yapılan dudağını kaybeden Songül, artık yemek yiyebiliyor

Antalya’da aşçılık yapan 3 çocuk annesi Songül Uzunoğlu, nezaret torbalarından kurtulmak için arkadaşlarının tavsiyesi üzerine geçen yıl şubat ayında Muratpaşa ilçesi Lara turizm bölgesindeki çekicilik ve estetik merkezine gitti. Uzunoğlu’na, göbek bölgesinden alınan yağın, yüz bölgesinin dolgusunda kullanılacağı, operasyonun çok daimi, hesaplı ve 2 yıl garantili olduğu söylendi. Estetik merkezindeki yetkililerle görüşen ve mart ayı başında ameliyatının yapılmasını isteyen Uzunoğlu, işlem için 5 bin 500 lirayı nakit ödedi.

Mart ayında, Uzunoğlu’nun yanaklarına yapılan ve kalıcı olacağı söylenen dolgu, kısa zaman sonradan değil oldu. Operasyonun başarısız olması sebebiyle Uzunoğlu, nisan ayında ikinci kere aynı operasyonu geçirdi. Yüzündeki dolgu işlemi tamamlanmadan, ameliyatı yapan doktorlar, “Daha Alçak dudağınıza da dolgu yapalım, çok daha iyi görünür” diyerek, telkinde bulundu.

Alt dudağına yapılacak operasyon için gün sayan Songül Uzunoğlu’na nisan ayında yapılan ikinci operasyon da sonuç vermedi. Doktorlar, geçen yıl mayıs ayında Uzunoğlu’nu üçüncü defa estetik operasyon için merkeze çağırdı. Uzunoğlu’nun göbek bölgesinden alınan yağ dokusu yanaklarına uygulanırken, daha aşağı dudağına da dolgu yapıldı.

Yapılan tüm işlemler için estetik merkezine 7 bin 500 lira ödeyen Uzunoğlu’nun yüzüne ve dudağına yapılan dolgu kısa sürede kayboldu. Bunun üstüne 18 Kasım’da Uzunoğlu’nun göbek bölgesinden alınan yağ dokusu, 4’üncü defa yüzüne, ikinci kere daha alçak dudağına dolgu olarak kullanıldı.

Son operasyonun gerisinde bir sabahleyin uyandığında çene altında morluklar ile daha aşağı dudağında siyahlaşma ve bozulma olduğunu görebilen Uzunoğlu, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde tedaviye alındı. Uzunoğlu, estetik operasyonları yapan hekim E.D. ile tıp merkezi hakkında şikayetçi oldu.

Alt dudağının büyük kısmını kaybeden Songül Uzunoğlu, AÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan kadar muayene edildi. Prof. Dr. Özkan, hasar görebilen dudağı eski haline getirmek için bir dizi operasyona başladı. Songül Uzunoğlu’nun dudağına, Prof. Özkan, göre iki defa operasyon yapıldı.

‘İYİ OLACAĞIMA İNANIYORUM’

Operasyonlara koronavirüs sebebiyle ara verildiğini söyleyen Songül Uzunoğlu, dudağının iki operasyon sonrası daha iyi ışık halkası geldiğini belirtti. Prof. Dr. Ömer Özman’ın yaptığı doku naklinden sonra her şeyin azıcık düzeldiğini açıklayan Songül Uzunoğlu, “Daha önce yemek yemek bile yiyemiyordum. Zordu. Operasyonlardan daha sonra Ömer hocam gidişatın fazla hoş olduğunu söyledi. Şimdilik, çare sürecine koronavirüs arası verdi. Tedavilerim devam edecek. Ömer hocamın bana tekrar tekrar söylediği sözler, ‘rahat ol’, ‘iyi ol’, ‘iyi hisset’, ‘çok güzel olacak’. Bu sözler benim için paha biçilmez. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Fazla devasız bir haldeyken beni fiilen toparladı. Beni her tarafta düzelteceğine, iyi olacağıma inanıyorum. Kendimi de iyi hissediyorum” diye konuştu.

‘NETICE DAHA İYİ OLACAK’

Doku naklinden daha sonra dudağının görüntüsünün fazla daha iyi olduğunu sözlerine ekleyen Uzunoğlu, “Dudağımda ciddi zarar vardı. Büzüşme, küçülme gibi bir şey vardı. Doku naklinden sonra görüntüm daha iyi oldu. Bundan daha sonra hocamız 4-5 operasyonla genişletme yapacak. Muhtemelen en kısa sürede baştan tedavime başlanacak. Netice daha iyi olacak diye düşünüyorum” dedi.

Bundan sonraki operasyonlarla ilgili de konuşan Songül Uzunoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hocamız, dudakta kalıcılığı karşılamak için bir bölgeden yağ alarak dudak hattını belirleyeceğini söylemişti. yavaşça o yağ dolgusuyla sıradan dudak görüntüsü vereceğini belirtti. Orijinale yakın bir dudak olacağını ve rahat olmamı söyledi. Günümüzde kadınlar hoş görünmek ister. Ben de bu operasyonu birazcık daha iyi belirmek adına yapmıştım. Maalesef insanın başına her şey gelebiliyor. Başlarda aslında çok karamsardım lakin Ömer Özkan’ın desteği ile bitmiş moral buldum. Kendimi mutlu hissediyorum. İyi olacağına inanıyorum. Günümüzde fazla güzel şeyler başaran ırk var. Üzüntülü değilim. Huzurluyum.” DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER