Gaziantep FK'da bir personelin korona testi pozitif çıktı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde futbolcular, teknik heyet ve bütün kulüp çalışanları ikinci defa korona virüs testinden geçti.

Gaziantep FK'da bir personelin korona testi pozitif çıktı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde futbolcular, teknik heyet ve bütün kulüp çalışanları ikinci defa korona virüs testinden geçti. Yapılan ikinci testler sonucu bir kulüp çalışanın korona virüs testinin fazla çıktığı açıklandı. Gaziantep ekibinde yapılan bütün testlerin sonucunun gün içinde açıklanmaya devam edeceği de vurgulanarak antrenmanların iptal edildiği aktarıldı.

Konu ile ilgili kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "28 Mayıs 2020 Perşembe günü futbolcularımıza, teknik heyetimize ve bütün kulüp çalışanlarımıza Covid-19 korona virüs testi yapılmıştır. Yapılan tetkiklerin gerisinde sonuçların tarafımıza ulaşma süreci devam etmekte olup şu ana kadar bir personelimizin Covid-19 testi artı çıkmıştır. Sonucun fazla çıkmasının arkasında takımımızın bu akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenman feshedilmiş olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Said Vakkas Yağcı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER