Trabzonspor, Sosa ve Novak'a korona virüs şartları

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, sezon tamamlanmadan Josa Sosa ve Filip Novak'ın sözleşmelerinde son noktayı koymayı hedefliyor.

Trabzonspor, Sosa ve Novak'a korona virüs şartları

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, sezon tamamlanmadan Josa Sosa ve Filip Novak'ın sözleşmelerinde son noktayı koymayı hedefliyor. Korona virüsü öncesi iki oyuncuyla da ilke anlaşmasına varmasına karşın salgının ortaya çıkmasından daha sonra görüşmelerin durduğu transferde taraflar önümüzdeki günlerde her tarafta bir araya gelerek şart değerlendirmesi yapacak. Korona virüsü sonrası futbol camiası büyük bir ekonomik bıkkınlık yaşarken, bu sürecin etkilerini hesap eden Karadeniz ekibi, finansal planlama doğrultusunda iki oyuncunun transferinde yeni bir yol haritası belirliyor.

Idare alıngan davranıyor

Ilk Kez yönetim ve Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, takımda kalmasını istediği Jose Sosa ve Novak konusunda hassas hareket ediyor. Üstünlük mücadelesi veren bordo-mavili takımda oyuncuların kafası karışmaması için tedbirli hareket eden yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak korona virüsü nedeniyle ara verdiği görüşmeleri hızlandırması bekleniyor.

Yaşanan gelişmeler üstüne transferi sıkça gündeme gelen Sosa'nın, Arjantin'e dönme alternatiflerini de elinde bulunduruyor. Bordo-mavili takımda geleceği netleşmeyen Arjantinli oyuncu son günlerde eski takımı Estudiantes'in döneceği yönünde iddialar ortaya atılsa da oyuncu Trabzonspor ile sürdürdüğü görüşmelerin netleşmesini bekliyor.

Korona virüs şartları

Bütün dünya etkisi altına bölge korona virüsten en çok etkilenen sektörlerin başında futbol camiası geliyor. Yaşanan duraklamanın idareli yaptırımlarını göz önüne alan Trabzonspor yönetimi, iç ve dış transferde ise görüşmelerini bu yönde sürdürecek. Parasal planlamayla büyük bir yük veren Karadeniz ekibi, önümüzdeki günlerde Sosa ve Novak'ın temsilcileriyle yapacağı görüşmelerde yeni koşullar üzerinde görüşmelere başlayacak.

Gökmen Şahin
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER