Ocak 2022

Ocak 2022

Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels, Ocak sayısıyla “Hoş geldin 2022” diyor. Tüm okurlarımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Kapak yıldızımız “Yasak Elma” dizisinin başarılı ve yakışıklı oyuncusu Barış Aytaç… Sempatik tavırları ve güler yüzüyle herkesin sevgilisi olan Aytaç’ı hiç böyle gördünüz mü? Muhteşem röportajıyla sizlerle.

Ayın kadın oyuncusu bölümümüzde son projesi TRT ekranlarında yer alan Dünya Hali dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Pelin Abay’la keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kendisini daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Ayın modeli bölümümüzde 2018.Best Model Of Turkey 1.si ve 2018.Best Model Of World 2.si olan Türkan Geyik konuğumuz oldu. Modellik serüvenini okuduğunuzda bayılacaksınız.

Ayın ses sanatçısı bölümümüzde Dünya adlı single çalışmasıyla büyük ilgi gören Çağrı Kaymak bizlerleydi. Müziğe olan sevgisi ve başarılı yolculuk hikayesi ile sizlerle.

Ayın güzeli bölümümüzde modellik ve oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen İrem Su Kahramantürk konuğumuz oldu. Muhteşem çekimimizle sizlere “merhaba 2022” diyor…

Ayın iş kadını bölümümüzde Tuğçe Akdemir başarılı iş hayatının detaylarını anlattı. Güzellik sektöründe emin adımlarla ilerleyen Tuğçe Akdemir ile iş hayatına dair her şey sizlerle…

Ayın iş adamı bölümümüzde kumaş sektöründe son yıllarda büyük bir ivme ile ilerleyen namı diğer “Kumaşçı Cafer”, Cafer Andıç ile başarı yolculuğunu kaleme aldık.

Başarılı Avukat Sedef Selçuk Çelik ile çok özel… Avukat olmak isteyenlerin özellikle kaçırmaması gereken detaylar röportajımızda.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, karbon peeling nedir adlı güzellik önerisiyle sizlerle…

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Kahve ile olan hikayesini kaleme aldı. Muhteşem karelerine bayılacaksınız.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Psk.Tuğana Akyürek, Çocuk istismarı ile ilgili çok özel röportajıyla sizlerle.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Kıbrıs gezi rehberini anlattılar. Önerilerini kaçırmayın.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Mina yataklarını kaleme aldı. Ebeveynlerin dikkatle okumasını tavsiye ederiz.

Life Style bölümü yazarımız Gülay Öztürk Karadağ, Vavelya dağ evleri gezisini anlattı. Gitmeyenler gitmiş kadar olacak.

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, Diyarbakır gezisiyle doğunun Paris’ini anlattı. Tarihe yolculuğa hazır mısınız?

Yazarımız Duygu Yazıcı, Cilt sağlığını etkileyen faktörler nelerdir dedi…

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Renkli ve heyecanlı şarkılarla karşılanan bir yıl ile muhteşem müzik ekspresine gidiyoruz.

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Elif Gökçe Yazmacı, Çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyenlere seslendi…

Club Sporium, Zumba ve spor ile sizlerle…

OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER