Archer AX6000 tanıtıldı!

Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ürün gamını kesintisiz genişleten TP-Link®, hem görünümü keza özellikleriyle yaklaşık olarak 'gelecekten gelmiş' gibi duran yeni Wi-Fi yönlendirici modelini Türkiye'de satışa sundu.

Archer AX6000 tanıtıldı!

Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ürün gamını kesintisiz genişleten TP-Link®, hem görünümü keza özellikleriyle yaklaşık olarak 'gelecekten gelmiş' gibi duran yeni Wi-Fi yönlendirici modelini Türkiye'de satışa sundu. Archer AX6000 model yönlendirici, fazla kuvvetli teknik özelliklerle donatılmış, ayrıca kablolu ayrıca kablosuz bağlantıda yıldırım hızlarına ulaşabilen ve ayrı tasarımı ile de dikkat çeken bir ürün.

Bilhassa evde fazla sayıda cihaz ağa bağlanıyorsa ve benzer anda yüksek performans isteyen uygulamalar çalıştırılıyorsa; Wi-Fi performansından asla imtiyaz verilmemesi gerekiyorsa; gerektiğinde bir takım cihazlara ya da uygulamalara öncelik verilmesi isteniyorsa; yüksek sürat ve Wi-Fi verimliliğinin yanı sıra güvenliğe de tartı veriliyorsa Archer AX6000 ideal bir çözüm. TP-Link'in yeni Wi-Fi 6'lı yönlendiricisi bütün bu istek ve gereksinimleri karşılayabiliyor.

Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisinin sağladığı yüksek Wi-Fi hızı ve benzer anda daha fazla cihazın ağa bağlanabilmesi ve her biri için en iyi hızın sunulması özelliklerini sağlayan Archer AX6000 ile online oyun, 4K/8K akıntı, zeki konut cihazlarının bağlantıları sırasında hiçbir gecikme yaşanmıyor; Wi-Fi performansı düşmüyor.

Archer AX6000 ile dört kat daha pozitif cihaz ağa bağlanabiliyor (OFDMA ve MU-MIMO teknolojileri); üç kat daha hızlı (6000 Mbps) Wi-Fi bağlantısı ve fazla daha geniş bir Wi-Fi kapsama alanı elde ediliyor. Cihazın bir UZAYLI gibi görünmesini karşılayan üzerindeki yüksek kazançlı sekiz adet anten, kapsama alanını genişletirken, hüzmeleme ya da akıllı anten teknolojisi denilen 'Beamforming' ile yan cihazların yerine dürüst sinyaller yönlendiriliyor. Bu sayede keza zinde, ayrıca daha geniş ayrıca de güvenilir bir bağlantı elde ediliyor.

Kablolu bağlantıda da yüksek sürat ve seçenek

Archer AX6000, Wi-Fi bağlantısının yanı sıra kablolu bağlantıda da yüksek hız sağlıyor. bununla birlikte ayrı temas tiplerine de takviye vererek kullanıcılara esneklik sunuyor. Aygıt üzerinde sekiz adet gigabit Ethernet girişi, bir adet 2.5 Gbps WAN girişi, iki adet de USB 3.0 girişi yer alıyor. Dahası bu USB girişlerinin biri Tip A, diğeri Alıcı C standardında.

Yönlendiricinin tüm görevleri başarıyla yerine getirebilmesi için çok zinde işlemciye sahip olması gerekir. TP-Link'in yeni yönlendiricisinde bir esas, ikisi muavin işlemci edinmek üzere üç adet işlemci ile 1GB'lık bellek yer alıyor. Yönlendirici bu sayede aynı anda ansızın fazla yüksek talepli uygulamayı başarılı bir şekilde yapabiliyor.

Bu enerjik cihazda güvenlik de önplana alınmış. TP-Link HomeCareTM emniyet paketi ile gelen yönlendirici, ağı ve ağa emrindeki cihazların güvenliğini en üst seviyede tutuyor. HomeCareTM emniyet paketinde Trend Micro antivirüs yazılımı, kuvvetli ebeveyn denetimleri ve QoS özelliği yer alıyor.

Archer AX6000'in kurulumu ve sonrasında bütün ayarlarını yerine getirmek ve idare etmek son derece kolay. Yönlendirici iOS ve Android destekli TP-Link Tether uygulaması ile cihaza Bluetooth'tan bağlanarak kolayca kurulabiliyor. Sonrasında ebeveyn denetimleri, aygıt öncelikleri gibi her nesil ayar tekrar akıllı telefonlar ile ve Tether uygulaması üzerinden zahmetsizce yapılıyor.

Wi-Fi 6 teknolojili Archer AX6000'in tavsiye edilen satmak fiyatı ise KDV dahil 380 USD.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER