Acun Ilıcalı naklen yayın yaparken sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan acayip bir yorum geldi

Survivor 2020 ile başarılı bir sezon geçiren Acun Ilıcalı, pandemi nedeniyle uzun bir süredir Dominik'te bulunuyordu.

Acun Ilıcalı naklen yayın yaparken sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan acayip bir yorum geldi

Survivor 2020 ile başarılı bir sezon geçiren Acun Ilıcalı, pandemi nedeniyle uzun bir süredir Dominik'te bulunuyordu. Yaptığı yayınlarla uyarı çeken Ilıcalı'ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın yazdığı son mesaj dikkat çekti. Ilıcalı'nın canlı yayını sırasında sevgilisine yorum yazar Altunkaya'nın, Şeyma Subaşı'na göndermede bulunduğu bahis edildi.

Geçtiğimiz günlerde Dominik’ten dönen Ilıcalı şu sıralar kızlarıyla vakit geçiriyor. Acun Ilıcalı son dönemde Dominik’te de yanından ayırmadığı 21 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile de gündemde… Genç isimle birlikte Türkiye’ye dönen Ilıcalı doğum gününde de sevgilisinin de olduğu fotoğrafları paylaşarak uyarı çekmişti.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün canlı yayın yaparken acayip bir yorum aldı. Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya canlı yayın yorumlarına “Whatsappında bir şey yazdım” notunu düştü. Herkesi şaşırtan ve canlı yayın esnasında gönderilen bu not Şeyma’ya bir gönderme olarak da algılandı.

Ilıcalı bir vakit önce’Gel Konuşalım’ programına misafir olmuştu. naklen yayın esnasında telefonundan bir şey belirten Acun’a o sırada Şeyma Subaşı’dan “Selam Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız gerekli Miami oteli ve para ile ilgili…” yazıyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER