Huawei Honor Band A2, Hindistan'da Resmi Olarak Satışa Çıktı

Huawei Honor Band A2, Hindistan'da Resmi Olarak Satışa Çıktı

Huawei Honor Band A2, Hindistan'da Resmi Olarak Satışa Çıktı

Huawei şirketinin ürettiği akıllı bileklikler olan Honor Band A2, bugünden itibaren Hindistan'da satışta, 8 Ocak'tan sonra Amazon'da satışta olacak.

1988 yılında Çin'de kurulan ve birçok yan kuruluşu ile birlikte teknoloji dünyasında önemli bir noktaya gelen Huawei, yeni akıllı ürününü piyasaya çıkardı. Huawei şirketi tarafından üretilen akıllı bileklikler olan Honor Band A2, bugün resmi olarak Hindistan'da piyasaya çıktı. Honor Band A2, şu an için sadece Hindistan'da satışta olacak. 8 Ocak tarihinden itibaren ise dünyanın en büyük online alışveriş sitesi olan Amazon üzerinden de satışta olacak. Honor Band A2, yeni özellikleri ile oldukça göz doldurdu.

Honor Band A2 akıllı bileklikleri, 0.96 inç çoklu dokunmatik ekranlı OLED ekrana sahip ve bu boyutu ile şirket tarafından akıllı bileklik sınıfının en büyüğü olduğunu iddia ediliyor. Band A2, kalp ritmi verilerini algoritmik olarak hesaplayan, duyarlı, daha düşük güçte çalışan bir kalp atış hızı çipine sahip. Ayrıca yeni akıllı bileklikler 9 günlük pil ömrüne sahip.

Huawei Tüketici İş Grubu Başkan Yardımcısı Paw Sanjeev; "Honor Band A2 sınıfının en iyisi. Bu akıllı bileklik sayesinde sağlıklı bir hayata sahip olmakla kalmayıp sosyal mecralara da uzak kalmamış olacaksınız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER