iPhone SE 2020'

Yeni iPhone SE'nin fiyatı, öteki iPhone'ların arasında daha yerinde görünüyor olabilir.

iPhone SE 2020'

Yeni iPhone SE'nin fiyatı, öteki iPhone'ların arasında daha yerinde görünüyor olabilir. yine de merak edip, telefonun içini açarak paranızı çöpe atmak istemeyeceğinizi düşünüyoruz. Neyse ama bu işi YouTube yayıncısı JerryRigEverything sizin için gerçekleştirdi.

Videoda iPhone SE 2020'nin içinin iPhone 8'e çok benzer olduğu anlaşılıyor. O Kadar oysa, iPhone 8'in çoğu parçasının yeni iPhone SE'de kullanılabileceği söyleniyor. İki aygıt aralarında ahenkli bileşenler arasında hoparlörler, arkadaki kamera ve ekran var. aynı zamanda pil benzer boyutlarda ve kapasitede olmasına rağmen, farklı bir bağlantıya sahip ve iki aygıt arasında değiştirilemiyor. Ama Apple, pili çıkmayacak şekilde yapıştırmamış; yani pili başkalaşmak olası.

iPhone SE 2020'deki vidaların çoğunun bambaşka şekil ve boyutlarda olduğu gözleniyor, bu yüzden telefonu parçalarına ayırmak, öteki telefonlardaki kadar kolay olmayabilir. yine de parçaların çoğunun iPhone 8 ile düzenli olması, yeni telefonun onarım fiyatlarını düşürebilir.

Videoda bütün anlatılanlar, bunlarla sınırlı yok. Titreşimi sağlayan Taptic Engine gibi başka detaylar hakkında videoda data edinebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER