Samsung için Snapdragon iddiası

Samsung'un ağustos ayında yapacağı sanal Unpacked etkinliğinde Gaalxy Note 20, Galaxy Tab S7 tablet, Galaxy Fold 2 ve 5G destekli Z Flip'in tanıtılması bekleniyor.

Samsung için Snapdragon iddiası

Samsung'un ağustos ayında yapacağı sanal Unpacked etkinliğinde Gaalxy Note 20, Galaxy Tab S7 tablet, Galaxy Fold 2 ve 5G destekli Z Flip'in tanıtılması bekleniyor. Acilen ise yeni bir bahis, tüm bu cihazların demin tanıtılmayan Snapdragon 865+ yonga setiyle geleceğini söylüyor.

Qualcomm zaman zaman mevcut işlemcilerinin bir arz güçlendirilmiş sürümlerini sene ortasında piyasaya sürebiliyor. Ancak Meizu'nun bir yöneticisinden nisan ayında gelen açıklamaya tarafından bu yıl böyle olmayacak idi. Şu Anda ise Ice Universe kadar paylaşılan bir tweet, bunun içten olmadığını, Snapdragon 865+ işlemcinin en ilk kez saydığımız telefonlarda kullanılacağını söyledi.

Bacak Samsung seems to have eaten half of the Snapdragon 865+ processor.
Note20 series
Tab S7 series
Fold 2
Z Flip 5G
Will use the Snapdragon 865+ processor

— Ice universe (@UniverseIce) June 29, 2020

Snapdragon 865+ söylentisine şüpheyle yaklaşmakta menfaat var çünkü daha önceki bir rapor, böyle bir Qualcomm işlemcinin olmamasından nedeniyle firmanın 6nm Exynos 992 yonga setini tercih edebileceğini söylemişti. Samsung'un yeni telefonlarında hangi işlemciyi kullanacağını bizler de ilgiyle takip edeceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER