ABD Başkanı Trump 'Kapatırım' dediği Twitter'dan yeni tweet attı

Twitter'ı en fazla kullanan liderlerden olan Trump, Twitter'la arasının açılmasından sonra yaptığı kapatma tehdidinin gerisinde yeni bir paylaşım yaparak "Twitter, söylediğimiz her şeyin doğru olduğunu gösterdi" dedi. "DÜZENLEYECEĞİZ VEYA KAPATACAĞIZ"ABD Başkanı Donald Trump, .

ABD Başkanı Trump 'Kapatırım' dediği Twitter'dan yeni tweet attı

Twitter'ı en fazla kullanan liderlerden olan Trump, Twitter'la arasının açılmasından sonra yaptığı kapatma tehdidinin gerisinde yeni bir paylaşım yaparak "Twitter, söylediğimiz her şeyin doğru olduğunu gösterdi" dedi.

"DÜZENLEYECEĞİZ VEYA KAPATACAĞIZ"

ABD Başkanı Donald Trump, gün içerisinde Twitter'dan yaptığı paylaşımla Twitter'ı üstü kapalı bir şekilde kapatmakla tehdit etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Cumhuriyetçiler Sosyal Medya Platformlarının muhafazakâr sesleri tamamen susturduğunu hissediyor. Bunun bir kez daha olmasına izin vermemek adına onları zinde bir şekilde düzenleyeceğiz veya kapatacağız.

"SOSYAL MEDYA KENDİNİ TOPARLA, ŞİMDİ"

Ne yapmaya çalıştıklarını ve başaramadıklarını 2016'da gördük. Bunun daha sofistike bir versiyonunun gerçekleşmesine müsade veremeyiz. Tıpkı geniş çapta posta yoluyla verilecek oyların ülkemizde gerçekleşmesine izin veremeyeceğimiz gibi. Posta aracılığıyla oylama her türlü aldanma, dolandırıcılık ve hırsızlık için yerinde olacak. En çok aldanma yapan kazanır. sosyal ağ, sen de aynı şekilde. Kendini toparla, derhal!"

"TWITTER, HER ŞEYİN IÇTEN OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

Donald Trump, gerisinde attığı tweette de "Twitter, hakkında ve çalışanları hakkında söylediğimiz her şeyin doğu olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Trump 'Kapatırım' dediği Twitter'dan yeni tweet attı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER