ABD'nin First Lady'siyle Trump'ın kızı Ivanka arasında soğuk savaş

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump hakkında çıkan yeni bir kitapta, Beyaz Saray'daki birincil günlerinde üvey kızıyla aralarında amansız bir atışma olduğu aktarıldı.

ABD'nin First Lady'siyle Trump'ın kızı Ivanka arasında soğuk savaş

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump hakkında çıkan yeni bir kitapta, Beyaz Saray'daki birincil günlerinde üvey kızıyla aralarında amansız bir atışma olduğu aktarıldı. Melania Trump'ın Beyaz Saray'a taşınmadan önce, üvey kızının "First Lady" ofisini "First Family" olarak başkalaştırmak istediği yazıldı.

OFİSİN TÜM AİLEYE AÇILMASINI İSTEDİ

Mary Jordan'ın yazdığı "Anlaşma Sanatı: Melania Trump'ın Anlatılmayan Hikayesi" adlı kitaba kadar Ivanka Trump, oğlu Barron'un okulu nedeniyle bir süre New York'ta kalıp Beyaz Saray'a hemen taşınmayan Melania'nın gelmesinden önce Beyaz Saray'da bir dizi değişim gerçekleştirdi. Buna tarafından Ivanka, Melania için ayrılan ofisi tüm aile üyelerinin kullanabileceği bir alan olarak tasarlamayı istedi, ama Melania bunu engelledi.

YENİ KAPILAR YAPTIRDI

Jordan, kitabında "Melania uzaktayken, Ivanka, Beyaz Saray'ın elitlerine davetler düzenleyip özel salonunun keyfini çıkardı. First Lady'nin ofisinde kendi evindeymiş gibi davrandı. Fakat, Melania bundan hoşlanmadı, buraya taşındığında sınırları atamak için ofisine dağıtılmış kapılar ekletti" diyor.

DONALD TRUMP'LA ARASINDA SOĞUK RÜZGAR

Bu arada Melania Trump'ın, eşinin 14 Haziran'daki doğum günü nedeniyle sosyal medya üzerinden anma yapmaması ve ortalarda görünmemesi dikkat çekti.

ABD'nin First Lady'siyle Trump'ın kızı Ivanka arasında soğuk savaş
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER