Eser Yenenler kimdir? Eser Yenenler kaç yaşında?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde doğdu.

Eser Yenenler kimdir? Eser Yenenler kaç yaşında?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde doğdu. ‘Çok Hoş Hareketler Bunlar' programı ile tanıdığımız Eser Yenenler son dönemde televizyon programı ile magazin basınında yer alıyor. Peki Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında?

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” ile geniş kitleler göre tanınmaya başlanan Eser Yenenler ufak yaşlarda televizyon dizilerinde oynamaya başladı. Peki Eser Yenenler kimdir?

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, “Fazla Hoş Hareketler Bunlar”ın yazarı ve en kabiliyetli oyuncularından biri, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başlayan Eser Yenenler, birincil ve orta okulu Bursa'da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eser Yenenler’in 2 ablası olup babası 6 yaşındayken ölüm etti.

Eser Yenenler, her yıl “Çakırkeyf” adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır. Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak'ta yer aldı.

Eser Yenenler, BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Fazla Hoş Hareketler Bunlar adlı ziyafet programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.
eser-yenenler

Eser Yenenler, 2003 yılında birincil televizyon tecrübesi olan yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı ve başrollerini Sanem Çelik, Nejat İşler, ve Halit Ergenç'in paylaştığı Aliye dizisinde Bağımsızlık karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star tv'de Eyvah Düşüyorum adlı müsabaka programını sunmuştur.

Eser Yenenler, 2013 yılında yeni sezon “Kabiliyet Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın'ın yerine jüri görevine başladı. Ertesi yıl de Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Murat Boz ile beraber jüri olarak tahsis yapmıştır. 2014 yılında “Kim Milyoner Olmak İster” adlı programı Kenan Işık'ın yokluğunda konuk sunucu olarak sundu.

Filmleri ve Dizileri

1995 – Zamanda Gezi (Bizans Askeri) (TV Dizisi)
2003 – Aliye (dizi)
2006 – Fırtına (dizi)
2006 – 2007 – Bir Demet Tiyatro (dizi)
2008 – 2011 – Çok Güzel Hareketler Bunlar (dizi)
2009 – Şen Hayat (sinema filmi)
2010 – Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)
2012 – Eyvah Düşüyorum (dizi)
2013 – Ayrı Kimse Sana (TV programı)
2013 – 3+1 (Talk Show Programı)
2013 – Kabiliyet Sizsiniz Türkiye (TV programı)
2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme) (Sinema Filmi)
2015 – Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER