Arabasına Tüküren Çocuğu Tekme Tokat Dövdü: 'Hala Korkuyorum'

Konya'da bisikletiyle gezen 9 yaşındaki Mustafa Arda Demir'i, yolda sıkıştırınca aracına tükürdüğü için tekme-tokat döven sürücünün yakalanması için incelemeler sürüyor.

Arabasına Tüküren Çocuğu Tekme Tokat Dövdü: 'Hala Korkuyorum'

Konya'da bisikletiyle gezen 9 yaşındaki Mustafa Arda Demir'i, yolda sıkıştırınca aracına tükürdüğü için tekme-tokat döven sürücünün yakalanması için incelemeler sürüyor. Halen olayın etkisinde olduğunu gösteren Mustafa Arda, "Kolumdan tuttu 2-3 tane tokat attı. Ondan sonra yerde de 2 kere tekme vurdu. Bana hakaret ve küfretti. Halen korkuyorum" dedi.

s-11465751ec15c2d40055c73e8b48bfda65707a
Olay, 15 Haziran günü merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Mustafa Arda Demir, elektriklerin kesilmesi sonucu açık bırakılan bahçe kapısından, arkadaşlarıyla çıkıp bisikletle sitenin önündeki sokakta gezmeye başladı. Bu sırada yoldan geçen aracın sürücüsü, sözde çocukları sıkıştırdı. Mustafa Arda Demir de araca dürüst tükürdü. Demir ve arkadaşları tekrar evlerinin bulunduğu sitenin bahçesine geldi. Peşlerinden gelen 55- 60 yaşlarındaki kimliği süresiz sürücü bisikletiyle gezen Mustafa Arda'ya yakasından tutup, tokat atmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu Mustafa Arda bisikletiyle birlikte düştü.Sürücü Mustafa Arda'ya tekme attıktan daha sonra uzaklaştı. O anlar ise emniyet kamerasına yansıdı.

Polis saldırganın arkasından

s-4e1ed55fcc8279afbd90866892c4a1abedcd77
Olayı öğrenen Mustafa Arda Demir'in ailesi, sürücüden davacı oldu. Darp raporu alınan Mustafa Arda'nın vücudunda düşmeye tabi olarak üstünkörü sıyrıkların olduğu belirtildi. Polis, sürücünün kimliğini vermek ve yetişmek için egzersiz başlattı.

"İnsanlığa aykırı"

s-dabb943ec04e25533dcb5a545e79d6807d532f
Mustafa Arda'nın babası Nazım Demir, sürücünün bir an önce bulunmasını istedi. Demir şunları kaydetti:
"Otomobil önüne çıkınca Arda paniklemiş. Oğlum arabaya tükürmüş. Yanına arkadaşları da var. sonra çocuk sitenin içerisine giriyor. Bisikletle gezerken bu adam arabayı park ediyor, sitenin içerisinde çocukları arıyor. Site içerisinde pusuya yatmış, çocuk geldiğinde de oraya saklanıyor. Çocuğun gerisinde geliyor, tutuyor. Ardındaki asılıyor. 3-4 tane kafasına vuruyor. Arda yere düşüyor. Bu sefer tekmeyle vuruyor. Arkasında hakaret ve küfredip, çocuğun yüzüne tükürüyor. Geri dönüp çocuğa tekrar küfür ve hakaret ederek bağırıyor. Bu, çocuğa karşı yapılacak bir hareket yok. Görüntüleri incelediğimde içim almadı. Böyle bir tavır, insanlığa yakışmaz. Hayvan olsa bile böyle bir şey yapılmaz. Bu daha küçücük bir çocuk. Çocuk darbedildikten sonradan 2-3 dakika yerinden kalkamıyor. Nefes alamamış. Çocuk için yaşadıkları basit bir şey değil. Gece yatamadı. Korkudan iki gündür yanımızda yatıyor. Çocuk halen daha olayın etkisinde. Bir lahza önce bunu yapanın yakalanmasını istiyoruz. Şikayetçiyiz. Davamızın ardına kadar arkasındayız."

"Dövdü, hakaret ve küfür etti"

s-66dd880656780c6b1e5ec5e524bcb9a9f7f9df
Hala olayın etkisinde olduğunu gösteren Mustafa Arda ise yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:"Ben yolda bisiklet sürüyordum. Adam aracıyla önüme geldi, korktum. Arabasına tükürdüm. Geri siteye geldik. Adam arabayı park etmiş, yanımıza gelmiş. Kolumdan tuttu, 2-3 tane tokat attı. Ondan sonradan yerde de 2 kere tekmeledi. Bana hakaret ve küfretti. Hala korkuyorum."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER