Polis Müdahale Etti: PS4'ü Yarı Fiyatına Satan Mağazanın Önünde İzdiham

Fransa'da bir marketler zincirinin PS4'ü 95 eurodan satması üzerine izdiham yaşandı.

Polis Müdahale Etti: PS4'ü Yarı Fiyatına Satan Mağazanın Önünde İzdiham

Fransa'da bir marketler zincirinin PS4'ü 95 eurodan satması üzerine izdiham yaşandı. Polis mağazanın önünde toplanan kalabalığa gazla müdahale ederek dağıttı. 

s-44693eaa64f3646eb2b8c4d31cd49351acc51d
Euronews'te yer alan habere tarafından, Lidl marketler zincirinin Yvelines bölgesindeki şubesi piyasada yaklaşık 200 euroya satılan PS4'ü kampanya yapıp 95 eurodan müşterilerine sundu.PS4 almak isteyenler market kapılarını açmadan olay yerine yığıldı. Konsola sahip edinmek isteyen kişiler koronavirüs tedbirlerinden sosyal uzaklık sipariş verme uygulamasına hürmet göstermedi.

Çoğu kişinin de maske takmadığı görüldü.

Kalabalıktan korkan mağaza çalışanları kapıları açmadı. Bunun üstüne tansiyon yükselirken olay yerine polis geldi. Polis kalabalığı yaymak için biber gazı ile müdahale etti.

Gazdan emniyet güçlerinin etkilendiği de görüntülere yansıdı.

Gazdan emniyet güçlerinin etkilendiği de görüntülere yansıdı.Gazdan emniyet güçlerinin etkilendiği de görüntülere yansıdı. Önümüzdeki günlerde Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5'i (PS5) hangi tarihte ve kaç paraya satacağını açıklaması bekleniyor. PS5 bir değişiklik olmazsa bu yıl satışa sunulacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER