Akşener'den Erdoğan'ın 'Sürtük' Açıklamasına Tepki: 'Kelimeye Dökmekten Acizim'

"Zehir zıkkım olsun" Esnafın, köylünün, çiftçinin, süt üreticisinin, besicinin ve emeklinin unutulduğunu ancak “5’li çetenin unutulmadığını” söyleyen Akşener, yuhalama seslerinin gelmesi üzerine, “Yok biz öyle yapmıyoruz.

Akşener'den Erdoğan'ın 'Sürtük' Açıklamasına Tepki: 'Kelimeye Dökmekten Acizim'
s-79223d326c00ee12683cdd13073c3ef27ede8d

"Zehir zıkkım olsun"

Esnafın, köylünün, çiftçinin, süt üreticisinin, besicinin ve emeklinin unutulduğunu ancak “5’li çetenin unutulmadığını” söyleyen Akşener, yuhalama seslerinin gelmesi üzerine, “Yok biz öyle yapmıyoruz. Biz onlar gibi olmuyoruz. Biz milletimize saygı gösteriyoruz. Milletimizin bakış açısına saygı gösteriyoruz. Milletimizin tercihlerine saygı gösteriyoruz ama bütün bu kayırmalar zehir olsun, zıkkım olsun” karşılığını verdi.

"13 uçakla itibar olmaz"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştiren Akşener, “13 tane uçakla uçmayı ayıp saymadı, israf saymadı. ‘İtibardan tasarruf olmaz’ dedi. Hadi oradan be! İtibar nasıl olur biliyor musunuz? İtibar ülkemizin nüfus cüzdanının, pasaportunun, parasının değeri ile olur. Sen paramızı pul etti sonra 13 uçakla geziyorsun. 13 uçakla itibar olmaz” diye ekledi.Seçimin elbet geleceğini dile getiren Akşener, “Seçmen velinimet olarak helal oylarınızla, demokrasi içinde sandıkları, bu harami düzen bozulsun, bu harami düzeni yaratanlar gitsin diye kullanacaksınız. Sandıklar patlayacak. Biz de sizin helal oylarınızı namusumuz belleyeceğiz ve onları koruyacağız” dedi.İYİ Parti lideri, “Başbakan Meral” sloganlarına ise “Böyle diyorsunuz sonra yukarıdaki abinin sinirleri laçka oluyor. Acıyın adama” sözleri ile karşılık verdi.

"Kelimeye dökmekten acizim"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER