Anadolu Ajansı Muhabirinden Bakanlara Şok Soru: 'AKP, Şaibelerle Anılan Soylu'dan Daha mı Küçük?'

Sedat Peker'in Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları basın toplantısında iki bakana soruldu.

Anadolu Ajansı Muhabirinden Bakanlara Şok Soru: 'AKP, Şaibelerle Anılan Soylu'dan Daha mı Küçük?'

Sedat Peker'in Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları basın toplantısında iki bakana soruldu. Üstelik soruyu yönelten Anadolu Ajansı muhabiri oldu. 

s-06c15b7dd3e27bc1832cae1b8a3f266decd91c
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün yaptıkları basın açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musab Turan, iki bakana Sedat Peker'in Süleyman Soylu hakkındaki iddialarını sordu.Turan, şunları söyledi:"Bu narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve 19 yıllık AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Çarşıda pazarda metrobüste herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız tek kelime etmiyor.Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum; Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım 3.5 yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken ben utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?" Bakan Varank ise Turan'ı şov yapmakla eleştirdi ve AKP'nin her türlü illegal yapı ve çeteyle mücadele ettiğini söyledi. AKP'nin herhangi bir illegal yapı ile ilişkisinin olamayacağını söyledi.

Musab Turan, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı

Musab Turan, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı Musab Turan, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı 60a7d2141a3d749859c6303d.jpg

Turan, Instagram hesabından paylaştığı videoyu bir süre sonra kaldırdı

s-bbfccec391fc7baf4b04adec3bd053cf361749
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER