Avrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandı

Takriben 10 bin kişinin katıldığı barışçıl gösterilerin arkasında yüzleri maskeli bir takım kişiler, lüks mağazaların bulunduğu Avenue Louise bölgesinde mağazaların camlarını kırdı. ÇÖP KUTULARINI DA ATEŞE VERDİLERSosyal medyaya yansıyan görüntülerde, saldırganları.

Avrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandı

Takriben 10 bin kişinin katıldığı barışçıl gösterilerin arkasında yüzleri maskeli bir takım kişiler, lüks mağazaların bulunduğu Avenue Louise bölgesinde mağazaların camlarını kırdı.

ÇÖP KUTULARINI DA ATEŞE VERDİLER

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, saldırganların girebildikleri mağazaları yağmaladığı, sokaktaki çöp kutularını da ateşe verdiği görüldü.

Avrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandı

"BİZ, BARIŞ MESAJI VERDİK"

Gösterinin organizatörlerinden Taino Serouben, yerel basına yaptığı açıklamada, "Bu saldırılarla bir ilgimiz yok. Biz, barıştırma mesajı verdik." dedi.

Brüksel'deki Poelaert Meydanı'nda toplanan binlerce kişi "siyahların hayatı değerlidir" sloganıyla polis şiddetini ve ırkçılığı protesto etmişti.

Avrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandıAvrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandıAvrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandıAvrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandıAvrupa Birliği'nin merkezi olan kentteki lüks mağazalar yağmalandı

Kaynak: AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER