Aziz Yıldırım'a 1 Yıl Spor Müsabakalarını İzlemekten Men ve Para Cezası

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı. Gerekçe Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında, kulüp başkanına fiili saldırıFenerbahçe ile Yakındoğu Ü.

Aziz Yıldırım'a 1 Yıl Spor Müsabakalarını İzlemekten Men ve Para Cezası

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı.

Gerekçe Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında, kulüp başkanına fiili saldırı

s-5754b359bfb1c67d0a6dc6b81f5c788b41b5f0
Fenerbahçe ile Yakındoğu Üniversitesi arasında oynanan kadın basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı. Aynı davada Yıldırım'a karşı fiili saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılanan Işık Eyigüngör'ün ise beraatine karar verildi.

Işık Eyigüngör beraat etti

s-e30e57cc33f3b8b71af9a393434e38ef074a2c
Aynı davada Yıldırım'a karşı fiili saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılanan Işık Eyigüngör'ün ise beraatine karar verildi. Rakip Takım Başkanına Tokat Atan Aziz Yıldırım'a "Kasten Adam Yaralamaktan" Soruşturma
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER