Fatih Portakal'dan Erdoğan'a Yanıt: 'Yalan Haber Yapıyorsak Bizi Mahkemeye Verin'

FOX Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "FOX önce gazete olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" sözlerine yanıt verdi.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a Yanıt: 'Yalan Haber Yapıyorsak Bizi Mahkemeye Verin'

FOX Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "FOX önce gazete olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" sözlerine yanıt verdi. Portakal, "Gazete değiliz ama yalan haber yapmıyoruz. Habere yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin" dedi.

s-2bf8548a7025c6ebea5afc55438cc5895ceedd
Bugün FOX muhabiri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Libya'da birkaç tane şehit var" ifadesinin muhalefet tarafından eleştirildiğini belirterek bu konudaki görüşünü sordu.

Erdoğan "FOX önce gazete olsun, ciddi bir medya olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" yanıtıyla tepki gösterdi.

Erdoğan, Fox Muhabirinin 'Birkaç Şehit' Sorusuna Sert Çıktı: 'FOX Önce Gazete Olsun' -

"Yaptığımız haberlerin arkasındayız"

"Yaptığımız haberlerin arkasındayız" "Yaptığımız haberlerin arkasındayız" 5e555671276a83565c738b9c.jpg
FOX Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini yalancılıkla suçlamasına yanıt verdi. Yaptıkları haberlerin doğru olduğunu vurgulayan Portakal, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalan haber ürettiğimizi söylüyor. Yalan haber yapmıyoruz. Kendi sözü ortada, biz doğru haber yapıyoruz. Mersin'de de Elazığ'da da SGK'da da doğru haber yaptık. Her haberimizin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz da. Alın işte buradaki haberde Cumhurbaşkanı kendi sözü... Cumhurbaşkanı kendi sözüne yalanlama getiriyor. Biz doğru haber yapmaya devam edeceğiz. Bir gazetemiz yok ama haber kanalı da etkili. Genel Müdürümüze söyleriz, gazete de etkili olabilir bence."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER