George Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildi

George Floyd'un ölümüne neden olan sonradan da tutuklanan polis memuru Derek Chauvin, Oak Park Heights Hapishanesi'ne gönderildi. ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis kentinde gözaltına aldığı siyahi George Floyd'un boynuna ve ense bölgesine diziyle bastıran ve 'ölümüne niçin ol.

George Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildi

George Floyd'un ölümüne neden olan sonradan da tutuklanan polis memuru Derek Chauvin, Oak Park Heights Hapishanesi'ne gönderildi.

ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis kentinde gözaltına aldığı siyahi George Floyd'un boynuna ve ense bölgesine diziyle bastıran ve 'ölümüne niçin olduğu' düşünülen Derek Chauvin, eyaletteki en üst düzey güvenliğe sahip Oak Park Heights Hapishanesi'ne nakledildi. Winsconsin sınırına yakın noktada bulunan hapishaneden şu ana dek kimsenin kaçamadığı ve ülkenin en tehlikesiz hapishanesi olduğu belirtiliyor.

MAHKEME 8 HAZİRAN'A ERTELENDİ

Chauvin'in bugün mahkemeye çıkmasının beklendiği, fakat düzenlenen protestolardan nedeniyleduruşmanın 8 Haziran'a ertelendiği açıklama edildi.

35 YILA DEK HAPSİ İSTENİYOR

George Floyd'ı gözaltına aldığı esnada boynuna diziyle basarak ölümüne sebebiyet veren ve böylece işine son bahşedilen polis memuru Derek Chauvin'in hakkında istenen ceza da kesin olmuştu. Hakkında 35 yıla kadar hapis cezası istenen Chauvin, üçüncü derecede ceza ve taksirle adam öldürmeden yargılanacak.

George Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildiGeorge Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildiGeorge Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildiGeorge Floyd'u öldüren polis memuru kimsenin kaçamadığı hapishaneye gönderildi

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER