Gucci'nin En Ucuz Ayakkabısı Satışta: 12 Dolara Dijital Sneaker

İtalyan modaevi Gucci, 12 dolar karşılığında satın alınabilen ancak giyilemeyen, dijital bir spor ayakkabıyı piyasaya sürdü. Gucci'nin Belarus merkezli artırılmış gerçeklik şirketi Wanna ile ortak 'ürettiği' yeni spor ayakkabısı en ucuz ürünlerinden biri oldu. Sadece 12 dola.

Gucci'nin En Ucuz Ayakkabısı Satışta: 12 Dolara Dijital Sneaker

İtalyan modaevi Gucci, 12 dolar karşılığında satın alınabilen ancak giyilemeyen, dijital bir spor ayakkabıyı piyasaya sürdü.

s-b312896c2d41f1d9d6fa15bc8906eaa5a8959e
Gucci'nin Belarus merkezli artırılmış gerçeklik şirketi Wanna ile ortak 'ürettiği' yeni spor ayakkabısı en ucuz ürünlerinden biri oldu. Sadece 12 dolardan satışa çıkan 'Virtual 25' isimli ayakkabının, Gucci'den beklenmeyecek ucuzlukta olmasının sebebi ise ayakkabının fiziksel  olarak değil sadece sanal olarak 'giyilebilmesi'. s-fe08b84b6c3e07afb2643cde85ace2810b6581
Alessandro Michele tarafından tasarlanan ayakkabı, Gucci ve Wanna'nın mobil uygulaması üzerinden satın alınıyor ve dijital olarak giyiliyor. Gucci'nin bu hamlesi, şirketin son dönemde revaçta olan NFT işine girdiği ya da gireceği yorumlarına da neden oldu. Wanna CEO'su Sergey Arkhangelskiy, bu ürünün NFT eseri olmadığını ancak 5-10 yıl sonra modacıların da bu sektöre girebileceğini söyledi. Erdoğan Mesajını Dolaylı Yoldan Verdi: 'Mili Andımız İstiklal Marşı'dır' - 7 Yıldır Gelmeyen Adalet: Bir İş İnsanının Çarptığı 8 Yaşındaki Kutay Hayatını Kaybetti, Hala Karar Çıkmadı - Konya'da Esnaf Masa ve Sandalyeleri Yaktı: 'Kongreler Lebalep Dolu, Virüs Sadece Bize mi Var?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER