HDP'ye Yapılan Saldırıda Hayatını Kaybeden Deniz Poyraz, Rahatsızlanan Annesinin Yerine İşe Gelmiş...

Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği öğrenildi. Hürriyet'in haberine göre HDP İl Başkanlığı'nda Onur Gencer tarafından tabancayla vurularak öldürülen Deniz Poyraz'ın partide çay servisi y.

HDP'ye Yapılan Saldırıda Hayatını Kaybeden Deniz Poyraz, Rahatsızlanan Annesinin Yerine İşe Gelmiş...

Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği öğrenildi.

s-c0ef674c2fa9b07d84059bf4b626f266ebc13c
Hürriyet'in haberine göre HDP İl Başkanlığı'nda Onur Gencer tarafından tabancayla vurularak öldürülen Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği belirtildi.Deniz Poyraz'ın saldırı sırasında binada yalnız olduğu bildirildi.

Sancar: 'Saldırının gerçekleştiği saatlerde 40 kişilik toplantı planı vardı'

HDP EŞ Genel Başkanı Mithat Sancar, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada saldırının sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.Sancar, “Bugün İzmir il örgütümüzde saldırının gerçekleştirildiği saatlerde yaklaşık 40 kişilik yönetici grubumuzun bir toplantısı vardı. Daha önce planlanmış olan bu toplantı acil bazı nedenlerden dolayı ertelendi. Tam anlamıyla tarama yapmış katil, plan açıktır!” dedi. HDP İzmir İl Binasına Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Sedat Peker, İzmir'de HDP'ye Yönelik Saldırıyla İlgili Konuştu: 'Çok Büyük Bir Oyun Kurgulanıyor'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER