İmamoğlu'nun Haciz Gönderdiği Yeni Akit'ten 'Araştırmacı Gazetecilik' Vurgusu: 'Susturamazsınız'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ödenmeyen tazminatına karşılık eşyalarına haciz koydurduğu Akit, “Araştırmacı gazeteciliği susturamayacaklar” açıklaması yaptı. İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve tazminatını ödemeyen Akit TV'nin eşyalarına .

İmamoğlu'nun Haciz Gönderdiği Yeni Akit'ten 'Araştırmacı Gazetecilik' Vurgusu: 'Susturamazsınız'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ödenmeyen tazminatına karşılık eşyalarına haciz koydurduğu Akit, “Araştırmacı gazeteciliği susturamayacaklar” açıklaması yaptı.

İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve tazminatını ödemeyen Akit TV'nin eşyalarına dün haciz işlemi yaptırdı.

Detaylar

İmamoğlu'na Hakaret Eden ve Tazminatı Ödemeyen Akit TV'nin Eşyalarına Haciz! - Yeni Akit, haciz işlemini bugünkü manşetine taşıdı ve şu ifadeleri kullandı:"Sorumlu yayıncılığı ile ümmetin, vatan sevdalılarının ve ailelerin duasını alan, araştırmacı gazeteciliği ile de yolsuzluk peşinde koşanların ipliğini pazara çıkaran Akit’e siyaset, medya, hukuk ve STK dünyasından destek yağıyor. Haciz baskını ile Akit TV’nin bilgisayar ve televizyonlarına el koyduran İmamoğlu’na tepki gösteren kamuoyu, “Gerçekleri haykıran, ümmetin ve milletin gür sesi Akit’i 28 Şubat’ta susturamayanlar, bugün de susturamayacak” dedi."

Yeni Akit'in bugünkü birinci sayfası

s-53f08204e54e9a86575110a2a4d02af30f9611
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER