Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan'ı Eleştiriyorum Bahçeli Cevap Veriyor, Bahçeli'yi Eleştiriyorum Yeraltı Dünyasının Lideri Cevap Veriyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında dün tehdit içeren bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı ile ilgili ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi. Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada kendisine tehdit i.

Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan'ı Eleştiriyorum Bahçeli Cevap Veriyor, Bahçeli'yi Eleştiriyorum Yeraltı Dünyasının Lideri Cevap Veriyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında dün tehdit içeren bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı ile ilgili ilk kez konuştu. 

Kılıçdaroğlu, "Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

s-293471e9d762febc260024099a9cbe2f92cc8e
Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada kendisine tehdit içerikli bir mektup yönelten mafya lideri Alaattin Çakıcı ile ilgili konuştu.Avukatı aracılığı ile Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından Kılıçdaroğlu, "Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

'Türkiye'nin geldiği hale bakın'

'Türkiye'nin geldiği hale bakın''Türkiye'nin geldiği hale bakın'

Davutoğlu: 'Hiçbir siyasi parti lideri tehdit edilemez'

prnt.scs-67a4379505ebf421b4952990cdfab2547b0e12
Kılıçdaroğlu ile ortak basın toplantısında konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, konuyla ilgili olarak "Hiçbir siyasi parti lideri tehdit edilemez" dedi.Davutoğlu konuşmasında ayrıca, "AKP içinde belli kutuplaşmalar var. İtişip kakışmalar, omuz atmalar var. Devlet böyle yönetilmez. Bunu kişiselleştirmeden alternatifi söylemek gerekiyor. Alternatif bundan önceki çarpık parlamenter sistem değildir. Yargıyı yürütmenin emrine vermiş çarpık bir yapıydı. Bu gelen de çarpık bir başkanlık sistemi." dedi.

Çakıcı dün yaptığı paylaşımda CHP liderini tehdit etmişti.

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Hakaret ve Tehdit Dolu Mesaj: 'Sana Akıllı Ol Diyorum!' -

Kılıçdaroğlu, avukatı aracılığı ile organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı Hakkında Suç Duyurusu -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Villayı 10 Milyon Lira Harcayıp, Uyuşturucu İmalathanesine Çeviren 5 Sanığa, 25'er Yıl Hapis - ABD, KOVID-19 Test Kitinin Evde Kullanımına İzin Verdi - Endonezya'da Evinin Bahçesine Göktaşı Düşen Kişi Milyoner Oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER