'Malatya'yı Baştan Başa Turlar, Tüm Şehir Onun Dünyasını Yaşardı': Malatya'nın 'Mercedes Kadir'i Yaşamını Yitirdi

Malatya caddelerini otomobil zannettiği dikiz aynası takılmış sopasıyla gezen ve kentteki herkesin sevgisini şampiyon "Mercedes Kadir" dün hayatını kaybetti.

'Malatya'yı Baştan Başa Turlar, Tüm Şehir Onun Dünyasını Yaşardı': Malatya'nın 'Mercedes Kadir'i Yaşamını Yitirdi

Malatya caddelerini otomobil zannettiği dikiz aynası takılmış sopasıyla gezen ve kentteki herkesin sevgisini şampiyon "Mercedes Kadir" dün hayatını kaybetti. Sosyal medyada Kadir için çok sayıda mesaj paylaşılırken AKP Malatya vekili Öznur Çalık da 'Mercedes Kadir' için şunları yazdı: "Malatya'yı her tarafında turlardı. Bütün şehir ona göre davranır, Kadir'in dünyasını yaşardı. Bütün Malatya’nın sahiplendiği bir evladıydı" dedi.

s-290f591e5e0e1a3948f53081c1cbafb4bd93e9
Reel adı Fatih Kaydı olan 36 yaşındaki 'Mercedes Kadir'in, daha önce de birkaç defa solunum yetmezliğine alt rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sopasıyla her gün kilometrelerce yol yürüyen "Mercedes Kadir" trafik ışıklarında duruyor, yayalara yol veriyor ve aracını kullanmadığı zamanlarda da park ediyordu.

s-55ed9f28be4685c9a6c777e013ff772c3ce6fc

Bir trafik polisi Mercedes Kadir'in evraklarını doküman denetim ederken

Bir trafik polisi Mercedes Kadir'in evraklarını belge teftiş ederken Bir trafik polisi Mercedes Kadir'in evraklarını evrak denetim ederken 5e9c3882c07477f74eabc57d.jpg

Kentte yaklaşık olarak herkesin tanıdığı Mercedes Kadir, ulusal kanallarda da haber olmuştu

Kentte az daha herkesin tanıdığı Mercedes Kadir, milli kanallarda da haber olmuştu Kentte az kalsın herkesin tanıdığı Mercedes Kadir, ulusal kanallarda da haber olmuştu

Mercedes Kadir paylaşımları: "Sadece Malatya’nın yok, Türkiye’nin masum gönlü, saf diliydi o"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER