Milli Eğitim Müdürü Öğretmenleri Korkutma Etti: 'Millet Bu Virüslerden Kurtulmuş Olur'

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı'nın mektep idarecilerine gönderdiği mesajlar tepki çekti.

Milli Eğitim Müdürü Öğretmenleri Korkutma Etti: 'Millet Bu Virüslerden Kurtulmuş Olur'

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı'nın mektep idarecilerine gönderdiği mesajlar tepki çekti. Balcı, "siyasi paylaşım yapan öğretmenler emekli olsun, hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur" dedi.

s-3fffb68cc54a48c077d4f0a8f6e258609e12ec
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine tarafından, Müdür Balcı’nın, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği “sosyal medya tehdidi” şöyle: 

"Değerli Arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada(Facebook, Twitter ve Instagram vb)  siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha gizli kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum."

TTB'ye hakaret etti

s-c855b48ab1d1b1c109f3eea2fd363e5f4ac856
Müdür Balcı, TTB için de müdürlere geçen haftalarda da şu mesajı atmıştı: "Türk Tabipler Birliği'nin yıllardır bu ülkeye yaptığı şanslı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanına olmaktan hiç çekinmeyecek dek şe...siz bir terör örgütüdür. Keşke Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi."

"Devlet memuruyum, konuşmak istemiyorum"

s-95327ac66a2f8763b69b627f535532a3380453
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Balcı, sosyal ağ kullanımına karşın mesajı için, “Ben kendim sosyal medyada uyarı ediyorum. Personelimizin, öğretmenlerimizin de uyarı etmesi için uyarıda bulundum” dedi. Balcı, TTB’ye yönelik mesajı için de, “Ben devlet memuruyum. böylece basına demeç vermek istemiyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER