Ne Zaman Bitecek? Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Götürülen Şahıslar, Doktorları Darp ve Tehdit Etti...

Afyonkarahisar'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürülen iki kişi doktorlara saldırdı.

Ne Zaman Bitecek? Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Götürülen Şahıslar, Doktorları Darp ve Tehdit Etti...

Afyonkarahisar'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürülen iki kişi doktorlara saldırdı. Darp ve korkutma edilen doktorların davacı olması üzerine şüpheliler gözaltına alındı. Saldırganlardan birinin doktorlara "Pompalı tüfek getiririm, sizi tararım" dediği aktarıldı.

s-9b30846dc3917ebd4c77913cadc610dd8b446d
Durum, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Covid Tecrit Bölümü’nde meydana geldi. Korona (Covid-19) şüphesiyle hastaneye getirilen G.Y.C. ve Y.A.’ya deneme yapıldı.Sonuçları temiz çıkan G.Y.C. ve Y.A., agresif tavırlar sergilemeye başladı. Bunun üstüne nöbetçi doktorlar Serkan Özdemir, Mert Bozok, Murat Cimbar ve Caner Tonkaz, şüphelileri sakinleşmeleri yönünde uyardı.

Buna karşı meydana çıkan 2 agresif, 4 doktoru darbetti.

sonradan saldırganlardan biri doktorları, “Bir kamyon adam yığarım. Bu nasıl hastane? Pompalı tüfek getiririm, sizi tararım” diyerek tehdit etti. 2 kesin olmayan daha sonra durum yerinden çabucak uzaklaştı.Saldırı sonucunda yaralanan doktorlar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne gönderildi. Acele serviste yapılan tetkikler sonucunda doktorların boyun, yüz ve kollarında yumruk darbelerine ast kızarıklıklar olduğu belirtildi.

Darp raporu alan ve beyaz kod uyarısı veren doktorların şikayetçi olduğu G.Y.C. ve Y.A. polis kadar gözaltına alındı.

s-8593f6efd81010a6248a7cf3545f86f433f4ad
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER