Otobüste Maske Takmayan Kadın, Kendisini Uyaran Yolculara Saldırdı

Kocaeli İzmit'te bir halk otobüsüne maskesiz şekilde binen bayan kendisini uyaran sürücü ve yolcularla tartıştı.

Otobüste Maske Takmayan Kadın, Kendisini Uyaran Yolculara Saldırdı

Kocaeli İzmit'te bir halk otobüsüne maskesiz şekilde binen bayan kendisini uyaran sürücü ve yolcularla tartıştı. Bayan önce elindeki maskeyi göstererek “Al bak takmıyorum” dedi, peşinde kendisini görüntüleyen vatandaşa saldırdı.

Önce kendisini uyaran şoföre bağırdı: 'Kapa çeneni'

s-2962845fbe759fe13d3e0c373fa286ed1df1d0
Küçük çocuğu ile birlikte koltuğa oturan bayan, "Maskesiz yolcu almıyorum" diyen otobüs şoförüne "Kapa çeneni. Nasıl almıyorsun?" yanıtını verdi.

"Bak takmıyorum, kimi çağırırsan çağır"

s-4c9f6069e6c14a469f52f6d8272371706bafb8
Bunun üzerine diğer bir kadın yolcu, "Terbiyesiz" diyerek, kadına maske takmaması durumunda davacı olacağını söyledi. Kadın ise elindeki maskeyi kadına doğru sallayarak, "Bak takmıyorum" dedi. Sürücünün, suçlu olduğunu söylediği kadın, "Kimi çağırırsan çağır" diye konuştu.

Bayan, ön koltukta kendisini görüntüleyen yolculara saldırdı

Bayan, ön koltukta kendisini görüntüleyen yolculara saldırdı Bayan, ön koltukta kendisini görüntüleyen yolculara saldırdı 5edbd4a98f6a353f2712dd3d.jpg
Bu sırada ufak bir çocuk, "Yeter" diye bağırırken, otobüs sürücüsü kadınları ayırmaya çalıştı. Şikayet üzerine gelen polis otobüstekilerin ifadelerini aldı.Maske takmayan kadına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymaması nedeniyle cinayet kesileceği belirtildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER